دستور پخت تخم کتان با کوفته

مطلب را به اشتراک بگذارید

دستور پخت تخم کتان با کوفته :
 
مواد لازم : (تعداد ۲ نفر) 
۱ کیلو گرم گوشت چرخ کرده
۱ عدد تخم مرغ
۴ حبه سیر رنده شده
۱/۴ پیاز قاچ شده
۱ مشت پُر جعفری تازه (خرد شده)
۸ عدد برگ ریحان (خرد شده)
نمک دریا و فلفل به مقدار لازم
دستورالعمل :
تمامی مواد را در ظرفی ریخته و با میکسر مخلوط کنید. تا زمانی مخلوط کنید که مواد خوب ترکیب شده باشند. سپس کوفته های کوچکی درست کنید و کنار بگذارید. کمی روغن زیتون را در تابه بریزید و روی اجاق گاز با شعله متوسط قرر دهید. پس از این که روغن گرم شد کوفته ها را در تابه بریزید و تا زمانی که به رنگ قهوه ای در آیند بپزید. از روغن خارج کنید و بگذارید سرد شود سپس میل کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *