دستور پخت بروکلی با بلغور جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

دستور پخت بروکلی با بلغور جو دوسر

 

مواد لازم :

  • بلغور جو دوسر پخته شده …………… سه چهارم فنجان
  • روغن زیتون ………………. ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده ………………. یک چهارم فنجان
  • بروکلی خرد شده ……………. یک چهارم فنجان
  • اسفناج …………………… نصف فنجان
  • کلم ………………… یک چهارم فنجان
  • کدو خرد شده ……………….. یک چهارم فنجان
  • نمک دریا …………….یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آن روغن زیتون اضافه کنید تا گرم شود. سپس پیاز و بروکلی ها را اضافه کنید و تفت دهید. بلغور جو دوسر پخته شده، اسفناج، کلم و کدوها را مخلوط کنید و با نمک دریا طعم دار کنید و به مخلوط پیاز و بروکلی ها اضافه کنید تا آماده شوند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *