در هوای آلوده روغن زیتون بخورید!

مطلب را به اشتراک بگذارید

در هوای آلوده روغن زیتون بخورید!

می‌دانید که روغن زیتون فرابکر ارگانیک فواید زیادی برای سلامتی دارد شامل کاهش ریسک سرطان، کاهش فشارخون، و مبارزه با چین و چروک پوست. اکنون تحقیق جدیدی که نتایج آن در Environmental Health Perspectives منتشر شده نشان می‌دهد روغن زیتون ارگانیک همچنین می‌تواند بدن شما را دربرابر تاثیرات آلودگی هوا محافظت نماید.

پژوهشگران در Environmental Protection Agency) EPA) سه گروه از افراد میانسال را به‌کار گرفتند تا آزمایش کنند آیا خوردن انواع روغن می‌تواند با ریسک‌های مربوط به آلودگی هوا مبارزه کند یا خیر. آلودگی هوا یکی از نگرانی‌های جدی می‌باشد چون هوای آلوده می‌تواند فشارخون را بالا برده، عملکرد رگ‌های خونی را مختل کرده و حتی برانگیزاننده سکته مغزی و حملات قلبی در افراد مبتلا به مشکلات قلبی باشد.

اولین گروه در این مطالعه به مدت یک ماه روزانه سه قرص مکمل روغن ماهی مصرف کردند، گروه دوم به مدت یک ماه روزانه سه کپسول روغن زیتون ارگانیک (حدودا دو سوم قاشق چایخوری) مصرف کرده و گروه سوم نیز هیچ مکملی مصرف نکردند. سپس تمام شرکت‌کنندگان چند ساعت هم هوای فیلترشده و هم هوای آلوده را تنفس نمودند. در پایان محققان نشانگرهای مربوط به سلامت قلب را بررسی کردند مانند فشارخون و عملکرد سرخرگ‌ها.

روغن زیتون فرابکر ارگانیک ۰.۵ لیتری

روغن زیتون فرابکر ارگانیک

آنها کشف کردند که روغن زیتون فرابکر ارگانیک، نسبت به روغن ماهی محبوب و معروف، واکنش بدن به تنفس هوای آلوده را بهبود بخشید. روغن زیتون فرابکر ارگانیک نه فقط به اندازه چشمگیری توانایی رگ‌های خونی در واکنش به فشارناشی از آلودگی هوا را افزایش داد بلکه میزان پروتئین موجود در خون به‌نام tPA را که حلال لخته است هم بیشتر کرد. به گفته وین کاسیو، متخصص و سرپرست EPA’s Environmental Public Health Division و مدیر تحقیقات،” لخته‌های خون دلیل بسیاری از حملات قلبی یا سکته‌های مغزی هستند، بنابراین افزایش tPA ریسک این دو را در فرد کاهش می‌دهد”.

پژوهشگران عقیده دارند اسید اولئیک، عاملی در روغن زیتون فرابکر ارگانیک که گفته می‌شود خواص ضدالتهابی دارد، می‌تواند در این ویژگی روغن زیتون ارگانیک نقش داشته باشد. پس این هم دلیلی دیگر برای افزودن چند قاشق چایخوری روغن زیتون فرابکر ارگانیک و لذید به سالادتان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *