در هنگام خرید

مطلب را به اشتراک بگذارید

در هنگام خرید

در زمان خرید موادغذایی نیازی نیست که شما مهندس تغذیه بوده و یا ترازوی ویژه برای وزن کردن مواد غذایی به همراه داشته باشید.

فقط سعی کنید تازه ترین موادغذایی طبیعی را انتخاب نمایید. در نگاه کلی، به عنوان مثال از خرید گوشت های چرب خودداری فرمایید و حدالامکان گوشت های تازه، خوش عطر و خوش رنگ را انتخاب نمایید .

در خرید ماهی نیز به چشمان ماهی دقّت کنید تا شفاف و درخشنده بوده و آبشش های آن می بایست قرمز و یا صورتی تیره باشد و بوی ماهی، آزار دهنده نباشد، زیرا دلیل بر کهنه بودن ماهی است.از خرید انواع غذاهای کنسروی که حاوی انواع افزودن ها و نگهدارنده های شیمیایی هستند جداً خودداری فرمایید و تنها از انواع کنسروهای بدون نگهدارنده و افزودنی ها استفاده نمایید.

برگرفته شده از کتاب “آشپزی مناسب بر اساس گروه خونی “

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *