درمان سرفه، تنگی نفس (طب سنتی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:
فراسیون……………………….۲۵ گرم
مغز بادام شیرین………………۵۰ گرم
سبوس جو دو سر…………….۴۰ گرم
شکر قهوه ای…………………۷۵ گرم

همه را نرم کوبیده و مانند حریره بپزید و به تدریج میل نمایید.
توجه داشته باشید که سبوس جو دو سر بهترین غله می باشد زیرا فاقد گلوتن می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *