درمان تنگی نفس (طب سنتی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:
درمنه……………………………………۱۰ گرم
ریشه شیرین بیان………………………۲۰ گرم
رازیانه……………………………………۲۰ گرم
گل زوفا………………………………….۱۵ گرم
ریشه سوسن…………………………..۲۰ گرم
سیاه دانه……………………………….۱۵ گرم

ریشه را نیم کوب کرده، ده گرم در پانصد سی سی آب کمی جوشانده قبل از سه وعده غذا میل نمایند.

دکتر محمّد دریایی
(متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی)
رئیس هیئت مدیره جامعه ی احیا گران طب ایرانیان

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *