درس اول چگونگی داشتن شکم صاف

درس اول چگونگی داشتن شکم صاف

مطلب را به اشتراک بگذارید

درس اول چگونگی داشتن شکم صاف


حالت شروع :

 خیلی راحت روی تشک کوچک خود دراز بکشید.

همه چیز را ، از تلفن گرفته تا بچه ها ، سگ و گربه و خلاصه هر مشغله دیگری ، مثل شیری که روی آتش می جوشد ، را فراموش کنید، برای چند دقیقه همه چیز را پشت در بگذارید . این ۸ تا ۱۰ دقیقه فقط به شما تعلق دارد.   تمام حواس خود را جمع کنید. اگر به خود گوش کنید ، متوجه می شوید که این کار چقدر جالب است .

پیش از شروع تمرین دو تقاضای بزرگ از شما دارم : 

۱٫ هرگز نباید درد داشته باشید.

۲٫ هرگز نباید خود را خسته کنید .

وجود این دو مورد مطلقاً بی فایده ، بلکه مضّر است .

بدانید و باور کنید که ورزش « مادام العمر » بدون سر و صدا ، بدون مزاحمت و بدون دندان قروچه ، در وجود شما می لغزد . کافی است شما روزانه ۵ دقیقه ، حتی با وقت تلف شده ، خود را ملزم به این کار کنید ، خواهید دید کم کم به یک لذت بدل خواهد شد ….

۱٫ تنفس 

باز هم تنفس ، تا به حال در این باره زیاد حرف زده ایم ، ولی بدانید که لازم بود . تنفس ، اولین تمرین عضلات شکم است . حتی اگر قرار باشد فقط یک حرکت در روز انجام دهیم ، بهتر است همین یک حرکت باشد.

در حالی که جدار شکم را آزاد می کنید، آهسته و عمیق با بینی نفس بکشید .

• ابتدا آه عمیقی بکشید و هوا را از دهان خارج کنید . سپس دنده ها را پایین بیاورید و با تمرکز و هشیاری بازدم را ادامه دهید . عضلات شکم را فشرده کنید، گویی می خواهید تمام اطراف شکم را به هم بفشارید و در وسط یعنی به دور ناف جمع کنید .

۲٫ معلق نگه داشتن با سن 

زمانی که به اوج هماهنگی خود رسیدید ( هیچ دو لحظه ای شبیه به هم نیستند ) ، بدون آن که هیچ یک از عضلات شکم خود را از حالت انقباض آزاد کنید ، لُنبرهای خود را منقبض کنید، هر چند هنوز حرفی از آن به میان نیاورده ایم.

 در حالی که لُنبرهای خود را به هم می فشرید، آنها را سفت کنید و انتهای قسمت تحتانی آنها را کمی بالا بکشید ، به این ترتیب احساس می کنید باسن شما در هوا معلق است . ناحیه مهره های کمری نیز به زمین فشار بیشتری می آورند .

 پوبیس یا قسمت جلو و تحتانی لگن خاصره کمی بالا می آید و اجازه می دهد عضلات شکم را کمی بیشتر بشفارید. همچنان که بازدم انجام می دهید چند ثانیه ای خود را به همین حالت نگه دارید. ، اگر می توانید استراحت .
۵بار این کار را  تکرار کنید . 
۳٫ زانو در دست 

روی پشت بخوابید ، زانوها را تا کنید و کف پاها را روی زمین قرار دهید .

یک زانو و بعد زانوی دیگر را با دستی که در همان سمت واقع شده به طرف سینه بکشید .

این تمرین را ( مثل تمام تمرینها ، بعدی ) به کمک تنفس ، تاکید خاصی ببخشید.

بنابراین :

•  در وضعیت راحت ، زانوی راست را با دست راست بگیرید ، زانوی چپ را هم خم کنید و کف آن را روی زمین بگذارید.

•  بی حرکت ، فقط نفس بگیرید( عمل دم )

نفس را خارج کنید (ابتدا آه بکشید) ، سپس همزمان با انقباض عضلات شکم ، زانوی راست را با دست به طرف سینه بکشید.

به حداکثر ممکن که رسید (یعنی دردتان نگیرد و وضعیت قرار گرفتن بدن تغییر نکند)، زانو و دست را به حالت اول ، در زمان استراحت ، برگردانید . تمرین را ۵ مرتبه در یک طرف ، سپس ۵ مرتبه در طرف دیگر تکرار کنید.

 ۴٫ زانو در دست مقابل 

دوباره مانند شروع تمرین دراز بکشید ، ولی این بار زانو را با دست مخالف بگیرید(زانوی راست در دست چپ )

• بدون حرکت ، آرام نفس بگیرید.

• نفس را خارج کنید در حالی که زانو را با دست ، به صورت اُریب ، به سمت شانه مخالف می کشید و کاملاً مراقب باشید بدنتان نچرخد و باسن طرفی که کار نمی کند از روی زمین بلند نشود .

• ۵ بار زانوی راست را به طرف شانه چپ بکشید.

۵بار زانوی چپ را به طرف شانه راست بکشید .


۵٫ هر دو زانو در دستها

همچنان روی پشت بخوابید ، سر را کاملاً روی زمین قرار دهید ، پس گردن کشیده ، هر دو زانو را با دو دست بگیرید (هر دست در طرف خارجی زانوی سمت خود قرار می گیرد).

• بی حرکت نفس عمیق بگیرید.

• نفس را با آه بلندی بیرون دهید، در همین حالت بازدم، عضلات شکم را منقبض کنیدو زانوها را به سمت سینه سینه بکشید .

• در حالی که دستها را کمی تا می کنید،  آرنجها را به طرف بیرون بکشید . شانه ها باید کاملاً صاف روی زمین قرار گیرند به طوری  که احساس کنید عضلات دو سر (عضله دو سر یا بیسپس ( Biceps ) عضله ای دراز و دوکی شکل است که تمام سطح قدامی بازو را اشغال می کند. چون دو مبدأ ( دوسر) اتصالی دارد، از این رو آن را دو سری یا بیسپیس نامیده اند .  شما کمی منقبض شده اند ، زیرا عمل کشش به کمک  عضلات دو سر انجام می گیرد، نه عضلات گردن و شانه .

• سعی کنید بدون آن که اذیت شوید ، زانوها را تا حد ممکن به سینه نزدیک کنید. با این حرکت تمام ناحیه باسن ، کمی در هوا معلق می ماند .

• وقتی به حداکثر ممکن رسید، به آرامی زانوها و دستها را به حالت اول برگردانید و استراحت کنید .

• حالا ما آماده ایم تا ۵ بار دیگر این تمرین را از نو شروع کنیم .

این حرکت باعث نرم شدن  اعضای زیر می شود :

مفصلهای بین ران و لگن خاصره (تهیگاه )

مفصلهای بین مهره های کمری .

تا اینجا یاد گرفتیم :
 نفسهای مان را کنترل کنیم و عضلات شکم را به طرزی صحیح و طبیعی به کار اندازیم . ولی برای آن که بدون اجبار نفس بکشیم و احساس نکنیم بدنمان خشک شده است ، با هر حرکت کمر و عضلات شکم باید : شانه ها و عضلات گردن و سینه را نرم کنیم .

۶٫ چرخش شانه 

این ساده ترین حرکت است ( به شرط  آن که با این تمرین درد نداشته باشید، وگرنه ، تا بهبود درد صبر کنید ).

دست را روی شانه قرار دهید (هر بار یک شانه )

روی پشت بخوابید ، پاها در حالت صحیح قرار گیرند .

پس گردن را بکشید و شل کنید .

بدون هیچ حرکت اضافی نفس بکشید و با آرنج  دایره بزنید.

آرنج را تا حدی بالا ببرید که باعث درد نشود و بدن را از حالت عادی خارج نکند: ابتدا از جلو به عقب  و سپس از عقب به جلو بچرخانید . ۵ بار در هر جهت ، سپس دست را عوض کنید .

 اگر در دفعات اول احساس  خستگی کردید ، ابتدا دایره ها را برای هر دست از جلو به عقب و بعد از عقب به جلو بزنید.

۷٫ نگاه کردن به زانوها 
این تمرینی به تمام معنی عضلانی است .
 روی پشت بخوابید،

پاها  را تا کنید  و کف پا را تخت روی زمین  قرار دهید .

نفس بگیرید. سپس همراه را با خواباندن دنده ها ، در حالی که با دهان نیمه باز فوت می کنید ( ها کردن روی آینه )، نفس را بیرون دهید . عضلات شکم را منقبض و کوتاه کنید . با این عمل بالاتنه و سر را کمی بالا بکشید .( چانه به سینه نزدیک شود ) تا بتوانید زانوها را ببینید . دستها را هم بدون انقباض آهسته در امتداد رانها به جلو ببرید .

• فراموش نکنید که لنبرها را منقبض و باسن را در هوا معلق نگاه دارید حال خیلی آهسته شانه ها و بعد سر را روی تشک بگذارید.

به تدریج که عضلات شکم منبسط و شل می شوند ، باید احساس کنید که ابتدا همراه آنها کشیده شدید، سپس به آنها آویزان شدید (منظور قسمت بالا تنه شماست )، و نهایتاً از آنها آزاد شدید.  تمرین را ۵ بار دیگر اجرا کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *