مواد لازم :
عدس قرمز ……………………………………. ½۱ پیمانه
کنسرو گوجه فرنگی …………………………..۴۲۰ گرم
هویج نازک ورقه شده ………………………… ۲ عدد
گل کلم ……………………………………….. ۲ پیمانه (حدود¼گل کلم)
شیر نارگیل ……………………………………. ½۱ پیمانه
پیاز خرد شده …………………………………. ۲ عدد
سیر ریز خرد شده …………………………….. ۴ حبه
زنجبیل ریز رنده شده ………………………….. ۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ……………………………………. ½۱ قاشق چایخوری
زیره …………………………………………….. ½۱ قاشق چایخوری
زرد چوبه ……………………………………….. ۱ قاشق چایخوری
دارچین …………………………………………. ¾ قاشق چایخوری
پودرفلفل چیلی ……………………………….. ¼ قاشق چایخوری
آب لیمو ترش تازه ………………………………. ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ……………………………………… ۳ قاشق غذاخوری
نمک …………………………………………….. ½۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه :
روغن زیتون را در قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط داغ کرده و پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
هویج را به قابلمه اضافه کرده به مدت ۸ دقیقه با حرارت کم بپزید. (هر از گاهی هم بزنید)
سیر، زنجبیل، تخم گشنیز، زیره، زردچوبه، دارچین وپودر فلفل چیلی را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
گل کلم و عدس قرمز را اضافه کرده و هم بزنید.
گوجه فرنگی، شیر نارگیل، نمک و عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کنید
بعد از اینکه مخلوط جوش آمد در قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید. اجازه بدهید ۲۰ دقیقه آهسته بجوشد. (هر از گاهی آن را هم بزنید)
از روی حرارت برداشته و آب لیمو را اضافه کرده وسرو کنید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گل کلم برای دارندگان گروه خونی O مضر، برای گروه خونی A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.