خیار شور

خیار-شور-ویژه-سوپرویژه-ممتاز

مطلب را به اشتراک بگذارید

در مورد خیار شور در این مطلب برای شما توضیح داده ایم.

با ما همراه باشید.

 

خیار شور OAB

این خیار شور (Pickled Cucumber) حاوی خیار، نمک تصفیه شده خوراکی کم سدیم، سیر، سرکه سیب، فلفل، سبزیجات معطر و آب آشامیدنی است و کاملاً بدون شیر و کارامل است.

فواید خیار: 

از نظر ویتامین ها، سرشار از ویتامین K است. از خواص آن می توان به کاهش التهاب پوست و جلوگیری از التهاب اندام های داخلی بدن اشاره کرد.

همچنین ادرار آور است و دفع توکسین موجود در ادرار را آسان تر می کند.

به دلیل آنتی اکسیدان هایی که دارد، از تحلیل سلول ها که علائم پیری را بدنبال دارند، جلوگیری کرده، پس، از ایجاد علائم پیری زودرس جلوگیری می کند.

مصرف خیار، عملکرد روده را تنظیم می کند و از ایجاد کرم روده جلوگیری می کند.

مصرف بیش از حد خیار، عوارض آنچنانی ندارد اما به دلیل ادرار آور بودن آن، مراقب باشید که آب و نمک بدن خود را از دست ندهید.

خیار-شور-ویژه-سوپر-ویژه-ممتاز-OAB

مواد لازم :‏

– خیار قلمی‏‎۲ ‎ کیلو

‎- نمک کم سدیم‏‎ ۱ ‎لیوان‎ ‎

– برگ کرفس‏‎۲۰۰ ‎ گرم

– شوید‏‎ ۲۰۰ ‎گرم

– فلفل سبز تند ‏‎۵ ‎ عدد

– ترخون‏‎ ۳۰۰ ‎گرم

– سیر‏‎۱ ‎ بوته

– تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری

– آب و سرکه مقدار لازم

طرز تهیه خیار شور ‏‎ :‎

خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشویید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند‎.‎‏ در ظرفی آب، سرکه و نمک دریا را به جوش ‏آورید (مقدار سرکه نصف آب است) سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود‎.‎‏

درون شیشه ای تمیز مخلوطی ‏از برگ کرفس خرد، شوید، فلفل سبز، سیر، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید. سپس محلول آب و سرکه ‏را روی مواد بریزید تا کاملاً سطح خیارها را با آن بپوشانید.

سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت ۱ ‏هفته قرار دهید. پس از این مدت خیار شورهای آماده شده را درون یخچال بگذارید‎.‎

نکته‎ : ‎برای اینکه رنگ خیار شور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته آن را در محیطی که سایه دارد قرار دهید.

‏برعکس برای روشن شدن رنگ خیار شور، آن را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید می تابد قرار دهید‎.‎

نکته‎ : ‎دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور می ریزید بسیار مهم است، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را ‏درون آب نمک می زنید گرمای آن را احساس کنید.

مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر ۱۵ لیوان آب ۱ لیوان نمک کم سدیم مناسب می باشد، برای ترد شدن ‏خیار شور می توانید از تکه کوچکی زاج سفید استفاده کنید‎.‎

این محصول را می توانید از مغازه ها یا بصورت آنلاین خریداری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *