خورش گوشت و بادام زمینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش گوشت و بادام زمینی 

مواد لازم برای ۴ نفر :‏
  • روغن زیتون ………………………………………… ۱ قاشق غذاخوری
  • کره ………………………………………………. ۵ قاشق غذاخوری
  • استیک گوشت خرد شده …………………….. ۴۵۰ گرم
  • پیاز ……………………………………………….. ۱ عدد خرد شده
  • سیر له شده ……………………………………. ۲ حبه
  • سیب زمینی مکعبی خرد شده ……………… ۵۰۰ گرم
  • فلفل قرمز ……………………………………… ½ قاشق چایخوری
  • کره بادام زمینی ………………………………. ۴ قاشق غذاخوری
  • بادام زمینی شور نشده ……………………… ۲۵ گرم
  • آب ولرم ……………………………………….. ۲ و ½ پیمانه
  • فلفل دلمه قرمز یا زرد ………………………. ۱عدد خلال شده
  • جعفری یا نعناع برای تزئین ………………….. مقداری
  • ‎ ‎
طرز تهیه :‏
مرحله ۱ – روغن زیتون و کره را در یک قابلمه نسوز ریخته، تکه های گوشت را افزوده و هر طرف گوشتها را ‏برای ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید‎.‎
مرحله ۲ – پیاز و سیر را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگر دائما هم بزنید‎.‎
مرحله ۳ – سیب زمینی ها راافزوده و تفت دهید تا رنگشان برگردد‎.‎
مرحله ۴ – فلفل قرمز، کره بادام زمینی، بادام زمینی و فلفل دلمه را اضافه کنید و کمی تفت داده ‏سپس آب را افزوده، درب قابلمه را گذشته و ۴۵ دقیقه اجازه پخت دهید تا وقتی گوشت ها بپزند‎.‎

مرحله ۵ – در ظرف مورد نظر کشیده و با جعفری یا نعناع تزئین کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف بادام زمینی برای دارندگان گروه خونی A و AB سودمند، و برای کروه خونی O و B مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *