خورش گوشت و بادام زمینی
مواد لازم برای ۴ نفر :
- روغن زیتون ………………………………………… ۱ قاشق غذاخوری
- کره ………………………………………………. ۵ قاشق غذاخوری
- استیک گوشت خرد شده …………………….. ۴۵۰ گرم
- پیاز ……………………………………………….. ۱ عدد خرد شده
- سیر له شده ……………………………………. ۲ حبه
- سیب زمینی مکعبی خرد شده ……………… ۵۰۰ گرم
- فلفل قرمز ……………………………………… ½ قاشق چایخوری
- کره بادام زمینی ………………………………. ۴ قاشق غذاخوری
- بادام زمینی شور نشده ……………………… ۲۵ گرم
- آب ولرم ……………………………………….. ۲ و ½ پیمانه
- فلفل دلمه قرمز یا زرد ………………………. ۱عدد خلال شده
- جعفری یا نعناع برای تزئین ………………….. مقداری
-
طرز تهیه :
مرحله ۱ – روغن زیتون و کره را در یک قابلمه نسوز ریخته، تکه های گوشت را افزوده و هر طرف گوشتها را برای ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.
مرحله ۲ – پیاز و سیر را اضافه کنید و برای ۲ دقیقه دیگر دائما هم بزنید.
مرحله ۳ – سیب زمینی ها راافزوده و تفت دهید تا رنگشان برگردد.
مرحله ۴ – فلفل قرمز، کره بادام زمینی، بادام زمینی و فلفل دلمه را اضافه کنید و کمی تفت داده سپس آب را افزوده، درب قابلمه را گذشته و ۴۵ دقیقه اجازه پخت دهید تا وقتی گوشت ها بپزند.
مرحله ۵ – در ظرف مورد نظر کشیده و با جعفری یا نعناع تزئین کنید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف بادام زمینی برای دارندگان گروه خونی A و AB سودمند، و برای کروه خونی O و B مضر میباشد.