خورش کرفس

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش کرفس

مواد لازم برای ۲ نفر :‏

 

  • سینه مرغ ……………………………………………….. نصف از ۱ عدد
  • کرفس خرد شده در اندازه ۲ تا ۳ سانت ……………… ۲ پیمانه
  • برگ کرفس خرد شده …………………………………. ½ پیمانه
  • جعفری خرد شده ……………………………………… ½ پیمانه
  • نعناع خرد شده …………………………………………. ⅓ پیمانه
  • پیاز ………………………………………………………. ۱ عدد
  • نمک و فلفل ……………………………………………. به مقدار لازم
  • آبلیمو ترش……………………………………………………. به مقدار لازم
  • لیمو امانی به دلخواه …………………………………..۲ عدد
‎ ‎
طرز تهیه :‏

 

مرحله ۱ – ساقه های کرفس را به طول ۲ تا ۳ سانتیمتر خرد کرده و سپس شسته، کناری بگذارید تا ‏خشک شود‎.‎
مرحله ۲ -‏‎ ‎یک پیاز را خرد یا رنده کرده در کمی روغن تفت داده سپس گوشت خرد شده را افزوده و ‏همراه با کمی زردچوبه و فلفل تفت دهید، سپس ۳ لیوان آب ریخته و بگذارید به جوش آیدو بعد حرارت ‏را کم کنید‎.‎
مرحله ۳ -‏‎ ‎در تابه ای نعناع، جعفری و برگهای کرفس را با ۳ قاشق روغن زیتون به مدت ۵ دقیقه با ‏حرارت متوسط تفت داده و در آخر کار ساقه های کرفس را به آن بیافزائید و بعد از کمی تفت دادن به ‏مخلوط گوشت اضافه کنید و اجازه دهید به مدت ۱ تا یک و نیم ساعت با هم پخته شوند، در آخر کار ‏نمک و آبلیمو ترش به خورش زده و همراه برنج سرو کنید‎.‎
‎ ‎
نکات :‏

 

در صورتیکه از گوشت قرمز برای این خورش استفاده می کنید بایستی مدت زمان بیشتری را به پخت ‏اختصاص دهید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف کرفس برای دارندگان گروه خونی O و B بلامانع، و برای گروه خونی A و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *