خورش کدو سبز

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش کدو سبز

مواد لازم :

گوشت گوسفند یا گوساله …………………. ۳۰۰ گرم بدون استخوان
(۵۷۰ کالری) یا ۴۰۰ گرم با استخوان
کدو سبز ……………………………………. ۱ کیلو گرم (۱۶۰ کالری)
پیاز ……………………………………………… ۱۰۰ گرم (۴۲ کالری)
روغن زیتون ……………………………………. ۷۰ گرم (۶۳۰کالری)
گوجه فرنگی ………………………………….. ۲۰۰ گرم (۳۶ کالری)
لپه ……………………………………………. ۱۰۰ گرم (۳۴۰ کالری)
زردچوبه ………………………………………. به مقدار کافی
نمک دریا ………………………………………….. به مقدار کافی

طرز تهیه :

کدو را پوست کنده و به ضخامت یک سانتی متر برش طولی دهید. لپه را بشویید و به مدت نیم ساعت خیس بدهید و در آبکش بریزید.

ابتدا روغن زیتون را در تابه ای ریخته و داغ کنید. لپه را درون روغن ریخته و حدود ۴ دقیقه تفت دهید. توجه فرمائید که رنگ لپه قهوه ای نشود تا سفت نباشد. لپه را از روغن خارج کرده و کدو ها را در روغن سرخ نمایید. توجه نمایید تا شعله زیاد نباشد تا سطح کدو نسوزد. کدوهای سرخ شده را کنار می گذاریم. پیاز خلال شده را در روغن نیم سرخ می کنیم و گوشت را بر روی پیاز افزوده وبه مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم. کمی زردچوبه و کمی هم ادویه به دلخواه اضافه کرده و پس از سی ثانیه دو لیوان آب به همراه نمک دریا و لپه به گوشت اضافه می کنیم. پس از انکه گوشت نیم پز شد، سه عدد گوجه فرنگی کوچک را برش زده و به خورش اضافه می کنیم. غلظت خورش را به دلخواه تنظیم نمایید. هنگامی که خورش کاملاً در حال جوشیدن است، کدوها را در خورش خوری چیده و خورش را به آن اضافه می کنیم. این خورش لذیذ، برای ۴ نفر کافیست.

گوجه فرنگی برای دارندگان گروه های خونی A و B مناسب نیست. گوشت گوسفند برای دارندگان گروه خون A مناسب نیست و گوشت گوساله برای دارندگان گروه خون A و AB مناسب نیست.

هموطنان عزیز ما می توانند به جای گوشت گوسفند یا گوساله از گوشت ران بوقلمون یا به دلخواه از گوشت شترمرغ استفاده کنند.

میزان کالری این خورش………….. ۱۷۷۸

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *