خورش هویج و آلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش هویج و آلو

مواد لازم :
هویج پوست کنده ………………. ۸۰۰ گرم (۳۲۸ کالری)
روغن زیتون ……………………….. ۷۰ گرم (۶۳۰ کالری)
آلو …………………………………. ۲۵۰ گرم (۶۶۲ کالری)
ران بوقلمون بدون استخوان …….. ۵۰۰ گرم (۱۱۳۰کالری)
پیاز ………………………………….. ۲۰۰ گرم (۸۴ کالری)
رب ………………………………… یک قاشق غذاخوری (۲۰ کالری)
نمک دریا ………………………………. به مقدار کافی
طرز تهیه آماده سازی گوشت بوقلمون :
ابتدا گوشت ران بوقلمون را قیمه ای خرد می کنیم سپس یک قابلمه را پر از آب کرده و می گذاریم جوش بیاید وقتی آب بجوش آمد، گوشت خرد شده را اضافه کرده، بعد از ۳ الی ۵ دقیقه پس از به جوش آمدن آب منتظر می مانیم تا کف کند. بعد از آنکه آب کف کرد، آن را داخل آب کش ریخته و با آب سرد می شوییم. گوشت ما آماده مصرف است و برای خورش می توانیم استفاده کنیم.
آماده سازی خورش :
هویج را به اندازه دو بند انگشت خرد کرده و خلال نمائید. پیاز را خلال کرده، آلو را نیز شسته و کنار بگذارید.
ابتدا روغن زیتون را در قابلمه ریخته و هویج خلال شده را حدود بیست دقیقه در آن تفت دهید. تا کمی رنگ آن تغییر کند. هویج ها را از روغن خارج کرده و پیاز خلال شده را در روغن بریزید. پیاز که نیم سرخ شد، گوشتی که از قبل آماده کرده اید را به آن اضافه کنید تا شش الی هفت دقیقه تفت دهید، و به آن مقداری زردچوبه اضافه کرده و به مدت سی ثانیه دیگر تفت دهید. سپس یک قاشق رب به آن افزوده و به مدت سه دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید. بعد یک لیتر آب را به همراه نمک دریا به آن اضافه کنید و پس از آن که جوشید آلوها را بیافزایید و پس از گذشت یک ساعت هویج سرخ شده را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید به آرامی با شعله کم، یک ساعت دیگر بپزد تا به خوبی خورش جا بیافتد.
می توانید میزان غلظت و شوری خورش را به دلخواه تنظیم نمایید.
توجه فرمائید که رب گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خون A و B مناسب نیست.
این خورش خوشمزه برای پنج نفر کافیست.
برخی از هموطنان ما مقداری لپه به این خورش اضافه می کنند.
کالری این غذا ……….. ۲۸۵۴ 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *