خورش لوبیا سبز با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش لوبیا سبز با کینوا :

مواد لازم :

لوبیا سبز  …………  ۵۰۰ گرم

کینوا پخته نشده ………….. ۲ پیمانه

پیاز بزرگ  ………… ۱ عدد

گوشت گوسفندی …….  ۵۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ……….. ۲ قاشق سوپ خوری

سیر …………. ۲ حبه

غوره ………… ۲ قاشق سوپ خوری

گوجه فرنگی ……… ۲ عدد

نمک دریا ……….. به میزان لازم

فلفل و زردچوبه …….. به میزان لازم

روغن زیتون ………….  به میزان لازم

طرز تهیه :

پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. گوشت را به صورت خورشتی تکه تکه کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و به خوبی تفت دهید. لوبیا سبز ها را برش دهید سپس آن ها را به همراه گوشت تفت دهید. پوست گوجه فرنگی ها را بکنید و به صورت نگینی خرد کنید و به بقیه مواد خورش اضافه کنید. حبه های سیر را نیز رنده کنید و به مواد خورش بیافزایید و رب گوجه فرنگی را به مواد خورش اضافه کنید و رب را به خوبی تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود سپس ۳ لیوان آب به همراه کینوا به مواد خورش اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد خورش به خوبی بر روی حرارت ملایم پخته شوند. بعد از اینکه گوشت پخته شد نمک دریا و فلفل و زردچوبه را به مواد خورش اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه دیگر اجازه دهید تا خورش بپزد و به خوبی مزه دار شود. 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *