خورش قارچ و لوبیا

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش قارچ و لوبیا

مواد لازم :
روغن زیتون ………………………………….. ۷۰ گرم (۶۳۰ کالری)
لوبیا سبز …………………………………….. ۱ کیلو (۳۱۰ کالری)
قارچ ……………………………………………. ۴۰۰ گرم (۸۸ کالری)
زنجبیل تازه ………………………………….. ۴۰ گرم (۳۲ کالری)
پیاز خلال شده ………………………………. ۳۰۰ گرم (۱۲۶ کالری)
ادویه کاری …………………………………… یک قاشق مربا خوری (۱۰ کالری)
زردچوبه ………………………………………. به مقدار کافی
نمک دریا ……………………………………………. به مقدار کافی
طرز تهیه :
ابتدا لوبیا را شسته و به اندازه یک بند انگشت خرد نمایید و کنار بگذارید. قارچ را نیز شسته و به سایز دلخواه خرد کنید و در یک قابلمه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه با آب بجوشانید و در سبد خالی کرده، بشویید و کنار بگذارید.در یک ماهی تابه روغن زیتون ریخته و پیاز خلال شده را تفت دهید تا نیم سرخ شود، لوبیا را به آن اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه تفت داده و سپس ادویه و زردچوبه را نیز اضافه نموده و مجددا به مدت دو دقیقه تفت دهید. بعد قارچ، نمک دریا و زنجبیل تازه رنده شده را به آن اضافه کرده و یک لیوان آب روی آن بریزید و مخلوط نمایید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه با شعله آرام بپزد. میزان آب آن را به دلخواه خود تنظیم نمایید.این غذای خوشمزه برای حدوداً پنج تا شش نفر کافیست که معمولاً با برنج میل می شود.
این غذا بدون رب، گوجه فرنگی و فلفل بوده و افزودن آنها غذا را برای گروههای خونی مختلف نامناسب می نماید. همچنین به دلیل داشتن قارچ برای دارندگان گروه خون O مناسب نیست.
دوستان عزیز، شما می توانید بر اساس گروه خون خود به دلخواه و سلیقه تان تغییراتی در غذا ایجاد نمایید.
چنانچه زنجبیل تازه ندارید می توانید یک قاشق مربا خوری پودر زنجبیل به آن اضافه کنید. این خورش به دلیل دارا بودن زنجبیل کمی تند مزه است.به دلخواه می توانید در این خورش از هویج استفاده نمایید.

کالری این غذا ……. ۱۱۹۶ 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *