خورش فسنجان

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش فسنجان

مواد لازم :

سینه بوقلمون یا مرغ …………………………………. ۷۰۰ گرم (۱۶۴۵ کالری)
گردو مرغوب آسیاب شده …………………………… ۲۰۰ گرم (۱۳۰۰کالری)
آب انار خالص ………………………………………… ۲ لیتر (۱۶۶۰ کالری)
کدو حلوایی ………………………………………….. ۱۰۰ گرم (۳۴ کالری)
نمک دریا……………………………………………………… به مقدار کافی

طرز تهیه :

گوشت را تکه تکه کرده و با یک عدد پیاز کوچک بپزید. هنگامی که پخت، گوشت را به سایز دلخواه خرد کنید و پیاز را در خورش استفاده نکنید. گوشت را در ظرفی کنار بگذارید. گردو را آسیاب کرده و در یک قابلمه استیل یا تفلون ریخته و دو لیوان آب بر روی آن بریزید و بر روی شعله آرام قرار دهید.کدو حلوایی را تکه تکه کرده و بر روی گردو بریزید (اگر کدو حلوایی ندارید و یا در دسترس نیست، می توانید از یک عدد سیب استفاده کنید) سپس آب انار را به آن اضافه نمایید و پس از یک ساعت گوشت پخته شده از قبل را به آن اضافه کنید. بگذارید خورش به آرامی بپزد تا جا بیافتد. غلظت و شوری خورش را به دلخواه تنظیم نمایید.

دوستان توجه داشته باشند که اگر آب انار ترش باشد فسنجان ترش مزه و اگر آب انار شیرین باشد، فسنجان شیرین مزه می شود. لازم به ذکر است که سیب یا کدو حلوایی همانند پکتین عمل کرده و باعث غلظت خورش می گردد.

دقت داشته باشید که آب اناری که خودتان تهیه فرموده اید بهترین و سالمترین جایگزین رب انار می باشد. این خورش خوشمزه برای حدود شش نفر کافیست.

توجه نمایید که انار برای دارندگان گروه خون B و AB مناسب نیست.

دوستان عزیز توجه نمایند که در گذشته خورش فسنجان را با گوشت چرخ کرده قلقلی گوسفند یا گوساله نیز تهیه می نمودند.

کالری این این خورش لذیذ ……….. ۴۶۳۹

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *