خورش به

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش به

مواد لازم :
گوجه فرنگی ……………………………………. ۲۰۰ گرم (۳۶ کالری)
گوشت گوسفند بدون چربی و استخوان ……… ۴۰۰ گرم (۷۶۰ کالری)
روغن زیتون ………………………………………. ۷۰ گرم (۶۳۰ کالری)
آلو ………………………………………………… ۱۵۰ گرم (۳۷۵ کالری)
به شسته شده ……………………………….. ۴۰۰ گرم (۳۰۰ کالری)
لپه ………………………………………………… ۱۵۰ گرم (۵۱۲ کالری)
پیاز خلال شده …………………………………. ۱۰۰ گرم (۴۲ کالری)
ادویه …………………………………………….. یک قاشق مربا خوری
زعفران …………………………………………… به میزان دلخواه
نمک دریا………………………………………………. به مقدار کافی
طرز تهیه :
لپه را نیم ساعت بخیسانید، سپس در سبد ریخته تا کمی خشک شود. به را شسته و اندازه حبه قند نسبتاً درشت خرد کنید.
روغن زیتون را در قابلمه ای ریخته تا نسبتاً داغ شود و لپه را در آن بریزید و حدود ۴ دقیقه تفت دهید تا مقدار کمی رنگ آن عوض شود، سرخ زیاد لپه باعث سفتی آن می شود. لپه را از روغن خارج کنید و به را درون روغن بریزید. مدت ۱۵ دقیقه به را تفت دهید تا کمی سرخ شود، پس از آنکه به را نیز از روغن خارج کردید، پیاز را در روغن ریخته تا نیم سرخ شود، سپس گوشتی که از قبل قیمه کرده اید را به پیاز بیافزایید و به مدت حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید و در آخر یک قاشق کوچک ادویه را به آن اضافه کنید و به مدت سی ثانیه تفت دهید. گوجه فرنگی را از قبل رنده کرده و پوست باقیمانده را استفاده نکنید. این گوجه فرنگی رنده شده را بر روی گوشت ریخته و به مدت ۵ دقیقه به خوبی با گوشت هم بزنید تا مخلوط شود. سپس ۴ لیوان آب را به همراه نمک و لپه آماده شده به گوشت اضافه کنید و بگذارید بجوشد. آلو را نیز شسته و به گوشت اضافه نمایید. هنگامی که گوشت کاملاً پخت و خورش جا افتاد، به را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه نیز به آرامی بپزد. غلظت خورش را به دلخواه خود تنظیم نمایید. قبل از کشیدن خورش، به میزان دلخواه زعفران را نیز به خورش بیافزایید. توجه فرمائید که گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خون A و B مناسب نمی باشد و دارندگان گروه خون A و B می بایست از گوجه فرنگی کمتری در تهیه این خورش استفاده نمایند.مصرف گوشت گوسفند برای دارندگان گروه خون A مناسب نیست.همچنین دارندگان گروههای خونی AB و B توجه داشته باشند که مصرف به برایشان مناسب نیست.
این خورش خوشمزه برای ۴ الی ۵ نفر کافیست.
کالری این خورش ……….. ۲۶۵۵ 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *