خورش آچار گوشت

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
گوشت گوساله …………………. ‏۵۰۰ گرم
ماست ……………………………‏ ۲۵۰ گرم
فلفل چیلی سبز …………………‏ ۵ تا ۶ عدد
سیر خرد شده …………………..‏ ½ قاشق غذاخوری
زنجبیل خرد شده ………………..‏ ½ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ………………… ‏۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده ……..‏ ۱ قاشق غذاخوری
تخم رازیانه ………………………..‏ ½ قاشق ‏چایخوری
زیره ……………………………….. ‏½ قاشق ‏چایخوری
سیاه دانه ………………………… کمی
تخم خردل …………………………‏ ½ قاشق ‏چایخوری
تخم شنبلیله ……………………… کمی
روغن زیتون ………………………..‏ ½ پیمانه
نمک ……………………………… به مقدار لازم
برگ گشنیز برای تزئین 
طرز تهیه ‏‎:‎
روغن زیتون را به همراه گوشت خرد شده در تابه‌ای بریزید، سپس سیر، زنجبیل و چیلی سبز را اضافه کرده و خوب ‏مخلوط و ‏سرخ کنید. سپس ماست و ۱ پیمانه آب به آن اضافه کنید‎.‎
‎تمام مواد را خوب مخلوط کنید در تابه را بگذارید، تازمانی که گوشت نرم شود‎.‎
‎پیمانه‌ای برداشته و تخم رازیانه، تخم زیره، تخم پیاز سیاه، تخم شنبلیله، تخم خردل، نمک و فلفل چیلی قرمز را در ‏آن ریخته و ‏خوب مخلوط کنید‎.‎
‎اجازده دهید مواد درون تابه کم‌کم آب خود را از دست بدهد تا آب آن نصف شود. این مخلوط را به آن اضافه نموده ‏و هم بزیند و ‏با شعله کم بگذارید بپزد‎.‎

‎سپس آب لیمو ترش تازه و چیلی سبز را اضافه کرده و چند دقیقه روی شعله کم بپزید. آن را در ظرفی ریخته و با برگ گشنیز ‏‏تزئیین کنید. این غذا را با برنج یا نان سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوساله برای دارندگان گروه خونی O سودمند، برای گروه خونی B بلامانع، و برای گروه خونی A و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *