خورشت پرویی با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورشت پرویی با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا …. نصف پیمانه

آب … ۱ پیمانه

پیاز خرد شده … ۲ عدد

سیر خرد شده … ۲ حبه

روغن زیتون … ۱ قاشق غذاخوری

کرفس خرد شده … ۱ عدد

هویج خرد شده … ۱ عدد

فلفل رنگی قرمز خرد شده … ۱ عدد

کدو خرد شده …. ۱ عدد

گوجه فرنگی خرد شده … ۲ پیمانه

آب سبزیجات …. ۱ پیمانه

زیره …. ۲ قاشق چایخوری

پودر فلفل تند … نصف قاشق چایخوری

پودر گشنیز … ۱ قاشق چایخوری

نمک دریا ….. به مقدار لازم

طرز تهیه :

کینوا و آب را داخل قابلمه روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا آب کاملا جذب کینوا شود و به خوبی بپزد. در ماهیتابه دیگر پیاز،سیر و روغن زیتون را اضافه کنید و تفت دهید. کرفس، هویج، فلفل رنگی، گوجه فرنگی، کدو و آب سبزیجات را به مخلوط پیاز اضافه کنید. برای داشتن طعمی بهتر پودر گشنیز، پودر فلفل تند و زیره را به مخلوط اضافه کنید. در آخر تمامی مواد را به کینوا اضافه کنید و از خورشت خود لذت ببرید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *