خوراک گندم سیاه با سبزیجات

مطلب را به اشتراک بگذارید

خوراک گندم سیاه با سبزیجات

مواد لازم:
– ۲ فنجان گندم سیاه
– ۲ عدد گوجه فرنگی
– یک عدد کدو سبز
– یک عدد فلفل شیرین
– یک عدد هویج
– یک عدد پیاز
– روغن زیتون به مقدار لازم
– یک دسته جعفری
– مقداری نمک دریا
طرز تهیه:
ابتدا گندم سیاه را با سه و نیم لیوان آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا آب آن جمع شود. گوجه فرنگی ها را به شکل مربع های کوچک ببُرید. کدو سبز را نیز مانند گوجه فرنگی تکه تکه کنید. سپس هویج را رنده کنید و فلفل را به صورت نواری شکل برش دهید. پیاز و جعفری را خرد نمایید. در یک ماهی تابه عمیق کمی روغن زیتون بریزید و روی حرارت قرار دهید. اکنون گندم سیاه و همه مواد و سبزیجات را درون روغن بریزید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه با حرارت کم تفت دهید. (تا زمانی که بافتی ترد به خود بگیرند)
سپس آب را اضافه کنید به طوری که روی همه مواد تشکیل دهنده را بگیرد. روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس نمک دریا را اضافه و روی آن را بپوشانید و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزید. اکنون می توانید غذای آماده شده را سرو کنید. نوش جان!

طرز پخت گندم سیاه

یک لیوان گندم سیاه را در دو لیوان آب جوش بریزید و تا زمانی که خوب بپزد روی حرارت قرار دهید. گندم سیاه نرم بوده و در مدت کوتاهی، ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می پزد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *