مواد لازم :
فیله مرغ ………………………………۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ………………………..۱ عدد
پیاز ……………………………………۲ عدد
هویج ………………………………….۲ عدد
کدو …………………………………..۲ عدد
قارچ ………………………………….۵۰۰ گرم
سویا سس ………………………….۶ قاشق غذا خوری
روغن زیتون …………………………..۲ قاشق غذا خوری
کنجد ………………………………..۲ قاشق غذا خوری
نودل …………………………………۴ بسته
طرز تهیه :
ابتدا تمام سبزیجات و فیله مرغ را بصورت خلالی خرد می کنیم.
در قابلمه ای با حرارت نسبتاً بالا ابتدا فیله مرغ و هویج را ۲ الی ۳ دقیقه با روغن زیتون تفت می دهیم.
بعد از آن به ترتیب، پیاز، فلفل دلمه، کدو و قارچ را اضافه می کنیم و سس سویا را تدریجی به مواد اضافه می کنیم.
بعد از گذشت ۱۵ دقیقه غذا آماده سرو کردن می باشد.
نکتات :
خوراک سبزیجات احتیاج به زمان پخت زیادی ندارد.
نودل را در صورت تمایل بعد از جوشاندن و پختن آبکش می کنیم، در ظرف مورد نظر ریخته و سبزیجات را روی نودل ها می ریزیم. در آخر هم کمی کنجد روی غذا می پاشیم.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف هویج برای گروه خونی O و AB بلامانع، و برای گروه خونی A و B سودمند میباشد.