خوراک اردک و بادام

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
 نیم کیلو ………………………. گوشت اردک
 دو قاشق سوپ خوری ………. روغن زیتون
 یک قاشق چای خوری ………… نمک
 دو قاشق سوپ خوری ……….. سویا سس
 دو ساقه ………………………. کرفس
 ۱۰۰ گرم ……………………….  قارچ
 ۲۰۰ گرم ………………………. نخود فرنگی
 یک فنجان ……………………… آب مرغ
 ۲ قاشق چای خوری ………….. آرد ذرت
 ۱۰۰ گرم ………………………. بادام بو داده

طرز تهیه :

گوشت اردک را برشهای بسیار نازک بزنید. روغن را داغ کرده، گوشت اردک را نمک زده و در روغن به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا ترد شود. سس سویا را به آن اضافه کرده وهم بزنید. کرفس و قارچ را شسته و خرد کنید. آنها را به همراه نخود به اردک بیفزایید و یکی دو دقیقه آن را بپزید. آب مرغ را به آن افزوده، ۵ دقیقه آن را بجوشانید. آرد ذرت را با کمی آب مخلوط کرده، آن را نیز به غذا بیفزایید. آن را هم بزنید تا آب غذا غلیظ شود. در آخر بادام را نیز به آن افزوده و سپس سرو کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *