خواص و مضرات نخود

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص و مضرات نخود

نخود یکی از غذاهای اصلی مردم جنوب آسیا و خاورمیانه است. این گیاه بنشنی علاوه بر طعم خوب منبع عالی فیبر، پروتئین، اسید فولیک، آهن، مس، روی و منیزیم است.
▪ فیبر موجود در آن برای حفظ سلامت بدن مفید است. مصرف منظم فیبر با کاهش چشمگیر کلسترول مضر مرتبط است.
▪ فیبر به جذب بهتر موادمغذی کمک می کند و احساس سیری در فرد ایجاد می کند.
▪ پس از مصرف غذا، میزان قند خون افزایش پیدا می کند اما فیبر باعث طبیعی شدن میزان گلوکز در خون می شود.
▪ آهن موجود در نخود برای گردش اکسیژن در کل سیستم بدن و تولید انرژی لازم است. کمبود آهن به بیماری هایی مانند کم خونی، ضعف، ریزش مو، سردرد یا بیماری های حاد دیگر منجر می شود.
▪ فولات موجود در این گیاه بنشنی نقش مهمی در رشد سلول های هموگلوبین دارد. فولات در پیشگیری از پوکی استخوان موثر است.
▪ منیزیم موجود در نخود، باعث رقیق شدن خون و بهبود جریان خون می شود.

مضرات نخود :
نخود برای مثانه و زخم مثانه مضر است از این‌رو باید با خشخاش خورده شود. خوردن نخود سبب ایجاد نفخ و گاز می‌کند و دیرهضم است.آشامیدن آب پس از خوردن نخود مضر است.

نخود و گروه خون : مصرف نخود برای گروه های خونی A و B و AB مضر بوده و برای گروه خونی O بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *