خواص زنجبیل برای سلامتی

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص زنجبیل برای سلامتی

کمک به هضم و گوارش:

ترکیبات فنلی زنجبیل برای کمک به تحریک گوارشی (GI)، تحریک بزاق و تولید صفرا و جلوگیری از انقباضات معده به عنوان یک ماده غذایی مؤثر شناخته شده است.

در عین حال، زنجبیل همچنین دارای اثرات مفید بر روی آنزیم های تریپسین و لیپاز پانکراس و افزایش حرکت در دستگاه گوارش است.  این نشان می دهد که زنجبیل می تواند به جلوگیری از سرطان کولون و یبوست کمک کند.

جلوگیری از حالت تهوع:

جویدن زنجبیل خام یا نوشیدن چای زنجبیل یک درمان خانگی معمول برای تهوع در طی درمان سرطان است. هم چنین زنجبیل از استفراغ نیز جلو گیری می کند.

زنجبیل در دوران بارداری نیز برای کاهش تهوع استفاده می شود.

زنجبیل ارگانیک ۲۰۰ گرمی 

جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا:

در فصل زمستان و در آب و هوای سرد، نوشیدن چای زنجبیل راه خوبی برای گرم کردن بدن است که باعث ایجاد عرق و گرم شدن بدن از داخل می شود. برای تهیه چای زنجبیل در خانه، ۲۰ تا ۴۰ گرم زنجبیل تازه را بشویید و آن را در یک فنجان آب گرم بریزید.

می توانید به آن لیمو یا عسل نیز اضافه کنید که حاوی ویتامین C است و خاصیت ضد باکتری به چای شما می دهد. این روش یک درمان طبیعی برای سرماخوردگی یا آنفولانزا به شمار می رود.

کاهش درد:

مطالعه ای در دانشگاه گرجستان که در آن ۷۴ داوطلب شرکت داشتند، نشان داد که مصرف روزانه زنجبیل، ۲۵ درصد درد ناشی از ورزش را کاهش می دهد. همچنین زنجبیل باعث کاهش علائم دیسمنوره، که برخی از زنان در طی یک دوره قاعدگی تجربه می کنند، می شود.

جلوگیری از التهاب:

زنجبیل برای قرن ها برای کاهش التهاب و درمان بیماری های التهابی استفاده شده است.

یک مطالعه منتشر شده در مجله “تحقیقات پیشگیری از سرطان” گزارش داد که مکمل های زنجبیل خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را به شدت کاهش می دهد.

سلامت قلبی و عروقی:

سایر موارد استفاده از زنجبیل شامل کاهش کلسترول، کاهش خطر لخته شدن خون و کمک به حفظ سطح قند خون است. زنجبیل می تواند به عنوان بخشی از درمان بیماری های قلبی و دیابت استفاده شود.

مواد مغذی موجود در ۱۰۰ گرم زنجبیل تازه:

۷۹ گرم کالری                                             ۱۴ میلی گرم سدیم

۱۷٫۸۶ گرم کربوهیدرات                                 ۱٫۱۵ گرم آهن

۳٫۶ گرم فیبر                                               ۷٫۷ میلی گرم ویتامین C

۳٫۵۷ گرم پروتئین                                         ۳۳ میلی گرم پتاسیم

سایر مواد مغذی موجود در زنجبیل شامل: ویتامین B6 – منیزیم – فسفر – روی (زینک) – نیاسین – ریبوفلاوین.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *