خواص تمر هندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص تمر هندی

تمرهندی درخت استوایی بومی قاره آفریقا است. این درخت در سراسر مناطق استوایی و نیمه استوایی جنوب آسیا رشد می کند.میوه این درخت که طعم ترشی دارد پس از رسیدن شیرین و در تهیه غذا به کار برده می شود. علاوه بر آن دارای خاصیت تغذیه ای و درمانی فراوانی است.
•    استفاده از تمرهندی برای دارندگان تمامی گروه های خونی بلامانع است.
•    تمر هندی تصفیه کننده خون است.
•    با کاهش کلسترول در بدن باعث سلامت قلب می شود.
•    آب آن ملین خفیفی به حساب می آید.
•    تمرهندی برای درمان اختلالات کیسه صفرا موثر است.
•    تمرهندی رسیده ناراحتی های گوارشی و یبوست را درمان می کند.
•    ویتامین c موجود در آن برای پیش گیری و درمان بیماری اسکوربوت (نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین c) موثر است.
•    جوشانده آن، کرم معده کودکان را از بین می برد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *