حلوای هویج

مطلب را به اشتراک بگذارید

حلوای هویج

مواد لازم :‏
هویج…………………………………… ۱ کیلو‎
شکر…………………………………… یک و نیم پیمانه‎
آرد سفید……………………………….. یک و نیم پیمانه‎
گلاب…………………………………… نصف پیمانه‎
روغن زیتون…………………………….. ۱ پیمانه‎
زعفران………………………………… به مقدار لازم ، به دلخواه
‎ ‎
طرز تهیه :‏
مرحله ۱‏‎ – ‎هویج ها را پوست گرفته و با کمی آب پخته، سپس در دستگاه پوره کنید و یا با رنده ریز ریز کنید‎.‎
مرحله ۲‏‎ – ‎آرد را در تابه روی حرارت متوسط گذاشته و برای ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت دهید به طوری که رنگ آن عوض نشده و ‏فقط بوی خامی آن گرفته شود‎.‎
مرحله ۳‏‎ – ‎روغن زیتون، شکر و زعفران را به آرد افزوده و بعد از کمی هم زدن هویج را بیافزایید و مخلوط نمایید تا وقتی که ‏حلوا از ظرف جدا شود. (می توانید شکر را در گلاب و  کمی آب حل کنید سپس به آرد اضافه نمایید).‏
مرحله ۴‏‎ – ‎حلوای آماده شده را در ظرف مورد نظر کشیده و به دلخواه با انواع خلال یا پودر مغزیجات تزیین نمایید و یا می ‏توانید در قالب ریخته، سپس در ظرف دلخواه برگردانید‎.‎
البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف هویج برای دارندگان گروه خونی O و AB بلامانع و برای دارندگان گروه خونی A و B سودمند است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *