حقایقی در مورد رابطه زنجبیل و اسهال

مطلب را به اشتراک بگذارید

حقایقی در مورد رابطه زنجبیل و اسهال

زنجبیل همچنین ممکن است مشکلات دستگاه گوارش مانند مسمومیت غذایی را از بین ببرد.

محققان، متخصصان کلینیکی و پزشکان مختلف برخی از فواید زنجبیل در از بین بردن اسهال را تأیید کرده اند.

  • تغییر اسپاسم عضلانی در دستگاه گوارش برای کمک به از بین بردن اسهال
  • جلوگیری از تب و لرز در اثر بیماری
  • تغییر رفتار برخی از انتقال دهنده های عصبی، که به بدن کمک می کند تا سیگنال های عصبی را دریافت کند.
  • مبارزه با عفونت های مرتبط با اسهال

تحقیق در مورد دوز زنجبیل:

یک مطالعه در سال ۲۰۱۷ به عنوان “تلاش برای ارزیابی در مورد میزان دوز زنجبیل” بر روی خرگوش و موش انجام شد. بالاترین دوز دریافتی ۵۰۰۰ میلی گرم در هر کیلوگرم وزن بود، اما هیچ کدام از موش ها و خرگوش ها دچار عوارض جانبی و حتی مرگ نشدند. بر اساس نتایج این تحقیق، مصرف زنجبیل کاملاً ایمن می باشد.

زنجبیل ارگانیک ۲۰۰ گرمی 

مقدار مصرف روزانه زنجبیل:

بهترین راه برای مصرف زنجبیل، به شکل طبیعی و پودر ارگانیک آن است. مصرف زنجبیل به شکل مکمل های غذایی فرآوری شده ممکن است به عنوان یک خطر برای بدن باشد زیرا بعضی از مکمل ها آلوده، ناسازگار و یا دارای کیفیت پایین هستند. سازمان غذا و دارو ایالات متحده (FDA)، مصرف مکمل های زنجبیل را تأیید نمی کند، از این رو باید تنها از زنجبیل تازه یا پودر شده ارگانیک آن استفاده شود. با این حال، توصیه می شود مصرف زنجبیل نباید از ۴ گرم در روز تجاوز کند.

سعی کنید با مصرف روزانه ۱ گرم یا کمتر شروع کنید و سپس دوز را به تدریج افزایش دهید.

سایر خواص زنجبیل برای دستگاه گوارش:

  • جلوگیری از تهوع پس از جراحی
  • جلوگیری از تهوع و استفراغ در اثر شیمی درمانی
  • پیش گیری از مسمومیت غذایی

زنجبیل می تواند باعث کاهش تولید اسید معده شود. چای زنجبیل بدون کافئین است و همراه با عسل بهترین نوشیدنی برای مقابله با ریفلاکس معده است.

مقداری پودر زنجبیل خشک ارگانیک را در لیوان ریخته، همانند چای بگذارید دم کشیده و با عسل یا بدون آن میل کنید. زنجبیل جزو فهرست سودمندترین غذاهای جهان می باشد که از ابتلا به بسیاری از بیماری ها اعم از مشکلات گوارشی، سرطان و پوکی استخوان جلوگیری می کند. 

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *