جو دو سر پرک با بیکن

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

شیر………………………. نصف فنجان

نمک دریا………………………به مقدار لازم

موز………………………..۱ عدد اسلایس شده

گوشت بیکن………………..۲ عدد پخت شده

کره بادام زمینی………………۱ قاشق غذا خوری (سرپر)

طرز تهیه:

۱- در یک قابلمه شیر را بجوشانید، نمک دریا و جو دوسر پرک را اضافه کرده و هم بزنید. حرارت را کاهش دهید و صبر کنید تا جو نرم شود. (حدود ۵ دقیقه)

۲- جو را درون یک ظرف بریزید و موز، گوشت بیکن و کره بادام زمینی را روی آن قرار دهید. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *