جو دو سر و خواص آن
جو دو سر (Oat)، غله ای رژیمی است که سلطان فیبرغلات محسوب می شود. جو دوسر با نام علمی Avena sativa گیاهی است از خانواده گندمیان که حتی در خاک نامرغوب هم رشد می کند. جو دو سر منبع خوبی از انرژی، پروتئین و چربی برای انسان و مخصوصاً بچهها است. مصرف روزانه یک کاسه جو دو سر، انرژی و استقامت مورد نیاز بدن در طول روز را تامین می کند.
گل های جو دو سر سنبلهای هستند و دانههای آن دارای مقدار زیادی هیدرات کربن مانند نشاسته و اسیدهای چرب مانند اسید پالمتیک، اسید اولئیک و اسید لینولئیک هستند. بخشی از عطر و طعم متمایز جو دو سر، به دلیل حرارت گرم و خشکی است که پس از برداشت به این غله می دهند. از آنجایی که این فرآیند، به سبوس و جوانه جو دو سر آسیبی نمی رساند، فیبر و مواد مغذی موجود در جو دو سر حفظ می شوند.
جو دو سر پرک صبحانه فوری ۲۰۰ گرمی
جو دو سر کنونی از جو دو سر قرمز خود رو سرچشمه گرفته است. جو دو سر به مدت دو هزار سال در مناطق مختلف جهان کشت شده است. قبل از مصرف خوراکی آن، از جو دو سر به عنوان دارو استفاده می شد. امروزه، بزرگترین تولید کننده های تجاری جو دو سر عبارتند از: آلمان، فنلاند، لهستان، ایالات متحده و روسیه.
در ادامه مطلب به بررسی “خواص جو دو سر” و “روش های گوناگون استفاده از آن” می پردازیم که می توانید با کلیک بر روی عکس های مرتبط به مطالعه این موضوعات بپردازید.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.