جو دو سر سرخ شده

مطلب را به اشتراک بگذارید

جو دوسر سرخ شده

  مواد لازم :

  • جو دوسر مخصوص صبحانه……………………. ۲ فنجان
  • روغن زیتون……………………………………… ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر……………………………………………. ۲ قاشق غذاخوری
  • میوه مناسب گروه خون…………………….. ¾ فنجان

طرز تهیه :

جو دوسر را درون ظرفی ریخته و بگذارید به مدت ۵-۴ ساعت درون یخچال بماند. روغن زیتون را درون تابه ای بریزید و بگذارید روی حرارت تا داغ شوند. سپس جو دو سر را به اندازه دلخواه درون تابه بریزید و سرخ کنید. در پایان شکر و میوه مناسب گروه خون خود را بر روی جو دوسر سرخ شده قرار داده و میل نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *