جو دو سر برای افراد دیابتی

مطلب را به اشتراک بگذارید

جو دو سر برای افراد دیابتی

دیابت یک بیماری متابولیک  است که در آن بدن قابلیت کنترل شکرو قند مصرف شده را ندارد. این امر زمانی رخ می دهد که بدن کمتر به انسولین حساس می شود و نمی تواند به مقدار کافی از این هورمون ترشح کند. دیابت یک بیماری مزمن است که می تواند باعث بروز بیماری های قلبی، آسیب رسانی به سیستم عصبی بدن و در برخی موارد نابینایی و شرایطی از این قبیل باشد. رژیم غذایی یک فاکتور با اهمیت در کنترل و یا حتی درمان دیابت می باشد. مصرف مواد غذایی غنی از فیبر مانند جو دو سر در این بیماران به شدت توصیه می شود. همچنین پیروی از رژیم غذایی مناسب گروه خون یکی از بهترین روش های درمان دیابت بوده است.

کنترل قند خون:

میزان قند خون در بدن نشان می دهد که چگونه یک غذا می تواند باعث افزایش قند خون در بدن و همچنین یکی از مهمترین فاکتور ها در کنترل دیابت باشد. غذا هایی مانند جو دو سر دارای کمترین شاخص قند خون را هستند و باعث تعادل گلوکز در بدن برای کنترل دیابت و جلوگیری از اختلالات مشابه می شود. جو دو سر باعث افزایش جذب آب شده و سوخت رسانی به ماهیچه ها به کندی صورت می پذیرد و عامل کاهش سرعت گوارش بدن شده و منجر به جذب منظم گلوکز در خون می شود و باعث می شود که بدن دارای منبع انرژی ایستا و طولانی مدتی باشد.

جو دو سر باعث کاهش کلسترول می شود:

افراد دیابتی دارای ریسک بالایی در بالا رفتن کلسترول هستند. جو دو سر دارای مقداری بتا گلوکن است یک فیبر محلول است و باعث کاهش کلسترول خون می شود، به این دلیل است که فیبر های محلول در غله هایی مانند جو دو سر و غذاهای دارای فیبر بالا باعث تشکیل ماده ای ژل مانند در دستگاه گوارش شما می شود و باعث می شود کلسترل های ناسالم را از غذاها جذب کند و از جذب کلسترول توسط بدن جلوگیری می کند.

جو دوسر پرک صبحانه ارگانیک ۲۰۰ گرمی

جو دوسر صبحانه فوری ارگانیک

جو دو سر و سلامت قلب:

جو دو سر یک غذای سالم برای قلب می باشد که برای افراد دیابتی بسیار مناسب است و امکان بروز بیماری های قلبی در فراد دیابتی بسیار بیشتر از افراد غیر دیابتی است. به علاوه سازمان دیابت آمریکا دریافته است که جو دو سر منبع بسیار بالای پتاسیم می باشد و به راحتی کلسترول خون را می کاهد ،که این امر کمک می کند تا فشار خون بالا کاهش یابد و همچنین از بیماری های قلبی و عروقی به شدت جلوگیری نماید.

جو دو سر باعث تنظیم میزان ترشح انسولین می شود:

تغذیه یکی از مهمترین قسمت های درمان دیابت است و می تواند باعث کنترل دیابت بدون استفاده از دارو و مخصوصاً انسولین باشد. با توجه به یک تحقیق که در سال ۲۰۰۸ انجام شد بیماران دیابتی که دارای رژیم غذایی برای درمان دیابت بودند توانستند گلوکز خونشان را تا مقدار ۱۵۸ میلی گرم کنترل کنند. اضافه کردن جو دو سر باعث کاهش گلوکز خون آنها تا ۱۸۸ میلی گرم شد. در طی این تحقیقات به این نتیجه رسیدند که مصرف جو دو سر باعث کاهش ۴۰ درصدی انسولین مورد نیاز برای رسیدن به این مقدار گلوکز در خون می شود.
از بهترین روش های تغذیه ای برای درمان دیابت پیروی از کتاب مبارزه با دیابت با علم گروه خونی دکتر د.آدامو است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *