جو دو سر با موز و خلال بادام

مطلب را به اشتراک بگذارید

جو دوسر با موز و خلال بادام

مواد لازم:

جو دوسر……………………. ۶۰ گرم (۲۲۸ کالری)

خلال بادام…………………… ۱ قاشق غذا خوری (۶۰ کالری)

موز   ………………………… ۲ اسلایس (۲۸ کالری)

عسل  ………………………. ۴ قاشق غذا خوری (۲۵۵ کالری)
طرز تهیه:
جو دوسر را با مقداری آب به مدت ۱ الی ۲ دقیقه در ماکروویو، و یا ۳ الی ۴ دقیقه روی اجاق بپزید تا خوب خیس بخورد (میزان غلظت آن را می توانید با کم و زیاد کردن آب بنا بر ذایقه خود تنظیم نمایید)، سپس تمام مواد را به آن اضافه کرده و مصرف کنید. این صبحانه خوشمزه را به صورت گرم یا سرد می توانید میل کنید.

توجه داشته باشید که موز برای دارندگان گروه های خونی A و AB مضر است و به جای موز می توانید از سایر میوه های مجاز بر حسب گروه خونتان استفاده کنید، مانند آناناس

این صبحانه خوشمزه برای دو نفر کافیست.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *