جو دوسر پرک ارگانیک و توت فرنگی ۲۰۰ گرمی

مطلب را به اشتراک بگذارید

در مورد صبحانه جو دوسر و توت فرنگی در این مطلب برای شما توضیح داده ایم.

با ما همراه باشید.

صبحانه جو دوسر ارگانیک و توت فرنگی خشک OAB

 این فرآورده حاوی جو دوسر پرک ارگانیک صبحانه و توت فرنگی خشک است.

یکی از مزایای این محصول نداشتن شکر است. جو دوسر پرک حاوی فیبر بالا و انواع ویتامین ها  است.

خواص جو دوسر پرک: 

جو دوسر از غنی ترین مواد غذایی است و دارای هر دو فیبر محلول و نامحلول است.

فیبر های محلول در روده به صورت ژل چسبناک در می آیند. این نوع فیبر ها به کاهش کلسترول و تثبیت سطح قند خون کمک می کنند.
فیبرهای نامحلول موجب سلامت روده و رفع یبوست می شوند.

 از مزایای استفاده از جو دوسر، کاهش استرس است. هنگامی که جو دوسر را مصرف می کنید، ترشح سروتونین در مغز بیشتر می شود.

سروتونین هورمون شادی است و موجب کاهش استرس می شود.

مقاله ای که توسط ژورنال امریکایی به نام “تغذیه بالینی” (Clinical Nutrition) انتشار یافت ، به تأثیر جو دوسر بر فشار خون اشاره کرد. بنا به این مقاله، استفاده از جو دوسر در وعده های غذایی برابر با استفاده از داروهای کاهش فشار خون می باشد.

در مقایسه باسایر غلات، جو دوسر گوارش آن بسیار آسان است.

جو-دوسر-پرک-صبحانه-ارگانیک-با-توت-فرنگی-OAB

خواص توت فرنگی:

توت فرنگی کالری و کربوهیدرات بسیار کمی دارد، اما حاوی مواد مغذی از جمله فیبر فراوان است.

حاوی مواد معدنی، از جمله مهم ترین آنها منگنز و مس است.

 

منگنز به تشکیل بافت ها، استخوان ها و تقویت هورمون های جنسی همچنین به متابولیسم چربی ها و کربوهیدرات ها، جذب کلسیم و تنظیم قند خون کمک می کند.

مس نیز، در تشکیل و انتقال گلبول های قرمز خون و حفاظت از رگ های خونی و سیستم عصبی، سیستم ایمنی و استخوان ها نقش بسزایی دارد.

طرز تهیه صبحانه جو دوسر و توت فرنگی خشک:

۳ قاشق غذاخوری از این محصول را در ۱۵۰ میلی گرم آب گرم، آب ولرم و یا شیر ریخته و میل کنید، این محصول را می توان به عنوان صبحانه و یا میان وعده ای دلپذیر استفاده کرد.
جو دوسر صبحانه ارگانیک سرشار از فیبر و ویتامین ها است. این محصول را می توانید در تهیه انواع اسموتی، معجون یا دسر استفاده کنید. همچنین همراه عسل، شیره خرما، بادام، گردو، شکر قهوه ای و یا با هرگونه افزودنی که بنا بر ذائقه شما باشد، میل کنید.

این محصول را می توانید هم  از مغازه ها و نیز بصورت آنلاین خریداری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *