جو دوسر پرک ارگانیک و موز خشک ۲۰۰ گرمی

جو-دوسر-پرک-صبحانه-ارگانیک-با-موز

مطلب را به اشتراک بگذارید

در مورد صبحانه جو دوسر با موز ، در این مطلب برای شما توضیح داده ایم.

با ما همراه باشید.

صبحانه جو دوسر ارگانیک و موز خشک OAB

 این فرآورده حاوی جو دوسر پرک ارگانیک صبحانه و موز خشک است.

یکی از مزایای این محصول نداشتن شکر است. جو دوسر صبحانه ارگانیک حاوی فیبر بالا، آهن، منیزیم، پروتئین، فسفر، روی، پتاسیم، کلسیم و ویتامین های گروه B است.

خواص جو دوسر پرک: 

  • فیبر محلول موجود در این غله، با به تأخیر انداختن هضم نشاسته، از افزایش سریع قند خون پس از مصرف یک وعده غذایی در بیماران دیابتی جلوگیری می کند.

  • افرادی که از جودوسر استفاده می کنند، در معرض خطر کمتری در ابتلا به امراض قلبی، که اخیراً در آمریکا بسیار شایع شده، هستند.

  • سیلیکا، کلسیم و سایر ویتامین ها و مواد معدنی موجود در جو دوسر، برای سلامت مغز مؤثرند.
    مصرف این غله باعث جذب سیلیکا٬ کلسیم و ویتامین B12 و دفع آلومینیوم از بدن می‌شود.
    جو دوسر از جمله مواد غذایی سودمندی است که با آلزایمر مبارزه می کند.

جو-دوسر-پرک-صبحانه-ارگانیک-با-موز-OAB

خواص موز:

موز به جز اینکه کالری کمی دارد، چربی، کلسترول و سدیم نیز ندارد. حاوی مقدار فراوانی از ویتامین B6 است، که برای تقویت حافظه و عملکرد مغز، تقویت خلق وخو و چرخه خواب منظم، همچنین برای جذب ویتامین B12 و تولید سلولها بسیار مفید است.

موز، منبع سرشار از منگنز و ویتامین C است. حاوی مقادیر مناسب از مواد مغذی از جمله مس، پتاسیم، منیزیم، همچنین ویتامین های گروه B از جمله B2 ، B5 و B12 است.

طرز تهیه صبحانه جو دوسر با موز:

۳ قاشق غذاخوری از این محصول را در ۱۵۰ میلی گرم آب گرم، آب ولرم و یا شیر بریزید و میل کنید، این محصول را می توان به عنوان صبحانه و یا میان وعده ای دلپذیر استفاده کرد.
جو دوسر صبحانه ارگانیک سرشار از فیبر و ویتامین ها است. این محصول را می توانید در تهیه انواع اسموتی، معجون یا دسر استفاده کنید. همچنین همراه عسل، شیره خرما، بادام، گردو، شکر قهوه ای و یا با هرگونه افزودنی که بنا بر ذائقه شما باشد، میل کنید.

این محصول را می توانید از مغازه ها یا بصورت آنلاین خریداری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *