جو دوسر با اسفناج

مطلب را به اشتراک بگذارید

جو دوسر با اسفناج:

مواد لازم:

  • یک فنجان آب
  • یک چهارم فنجان جو دو سر پرک
  • یک فنجان اسفناج منجمد شده
  • یک قاشق غذاخوری مخمر تغذیه ای
  • یک چهارم فنجان سس مارینارا
  • یک سوم فنجان سویا
  • نمک دریا و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

آب را جوشانده و پرک جو دوسر را داخل آن ریخته و مخلوط کنید. حرارت را به آرامی کاهش داده و به مدت ۵ دقیقه پخته و سپس آن را می چشیم. می بایست نیم پخت شوند. اسفناج و مخمر را اضافه کرده و به آرامی آن را هم زده و به مدت ۵ دقیقه می پزیم. مارینارا، سویا، نمک دریا و فلفل را اضافه کرده و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه دیگر پخته تا کلیه مواد به یک شکل تحت حرارت قرار گیرند. غذای شما آماده سرو است. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *