جنبه های مثبت جو دو سر برای افراد دیابتی

مطلب را به اشتراک بگذارید

جنبه های مثبت جو دو سر برای افراد دیابتی :
– کمک در کاهش شاخص قند خون به دلیل داشتن فیبر بالا
– کاهش دهنده کلسترول
– دفعات استفاده از انسولین و یا مقدار تزریقی آن را کاهش می دهد
– در صورت پخته شدن وعده غذایی زود پز و ساده ای است
– به دلیل داشتن فیبر بالا مدت زمان بیشتری شما را سیر نگه می دارد و همین امر نیز باعث کمک در کنترل وزن
می شود.
– منبع خوبی از انرژی به حساب می آید
– تنظیم کننده عملکرد دستگاه گوارش
مواردی که افراد دیابتی هنگام استفاده از جو دو سر باید درنظر داشته باشند :
– از جو دو سر بدون نمک و شکر و افزودنی استفاده کنند.
– از افزودن شیرین کننده و میوه جات بیش از حد خود داری کنند.
– از کرم خامه ای استفاده نکنند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *