ته چین لبو

مطلب را به اشتراک بگذارید

ته چین لبو

 

مواد لازم :

  • ماست………………………….. یک لیوان
  • تخم مرغ……………………….. ۳ عدد
  • لبو رنده شده……………………. ۵ عدد
  • آب لبو………………………….. نصف پیمانه
  • روغن زیتون…………………… به میزان لازم
  • کره…………………………….. به میزان لازم
  • زعفران دم شده…………………. کمی
  • برنج……………………………. ۵ پیمانه
  • فیله مرغ………………………. به میزان لازم
  • پیاز و پیاز داغ…………………. ۴ عدد

طرز تهیه :

ابتدا با کمی روغن زیتون ، پیاز داغ را درست می کنیم و فیله مرغ را با زعفران و نمک و کمی کره می پزیم. سپس برنج را آبکش می کنیم . ۳ عدد تخم مرغ کامل و یک لیوان ماست و آب غلیظ لبو و کمی روغن زیتون و نمک با هم مخلوط کرده و کمی برنج درون آن می ریزیم و برای ته دیگ آماده می شود. درون ماهیتابه روغن زیتون و کره داغ می کنیم و کمی از آن را باقی می گذاریم . حالا یک ردیف از مایه سرخابی ( لبو رنده شده و ماست و تخم مرغ و نمک و روغن زیتون) را ته ظرف ریخته و صاف می کنیم .لبوهای آماده و پحته شده را رنده کرده و یک ردیف روی برنج می ریزیم و صاف می کنیم. ردیف بعدی را برنج سفید ساده می ریزیم تا ترکیب رنگی قشنگی رو داشته باشیم . سپس فیله های مرغ  را با پیاز داغ و کمی آب باقیمانده مرغ  روی ظرف می ریزیم و صاف می کنیم. حالا رو برنج باقی مانده زعفران می زنیم . باقی روغن و کره را روی ته چین می ریزیم. در آن را با فویل خوب می بندیم و می گذاریم درون فر تا پخته شوند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *