تهیه سالاد مکزیکی با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

تهیه سالاد مکزیکی با کینوا :

 

 

مواد لازم :

کینوا ………………………………………………. دو سوم پیمانه

آب مرغ یا آب گوشت……………………… سه دوم پیمانه

لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز…………………………. یک پیمانه

ذرت پخته شده……………………………….. دو سوم پیمانه

خیار…………………………………………………………. سه عدد

پیاز………………………………………………………. یک عدد

فلفل قرمز دلمه ای………………………………… ۱ عدد

تهیه سس:

روغن زیتون……………………….. ۳ قاشق غذا خوری

آب لیمو………………………………. ۲ قاشق غذا خوری

نمک دریا و فلفل………………………….. به میزان لازم

طرز تهیه :

کینوا را در آب مرغ به مدت ۱۵ دقیقه کامل بپزید تا آب کاملا تبخیر و کینوا کاملا پخته شود. بعد از خنک شدن، کینوا و تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و بر حسب سلیقه می توانید پنیر فتا یا پارمیزان یا چدار را اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *