تغذیه مناسب گروه خون O

مطلب را به اشتراک بگذارید

جداول زیر از کتاب “مبارزه با پیری با علم گروه خونی” نوشته دکتر آدامو تهیه شده اند که شامل تنها چندین مورد از مواد غذایی متناسب با هر چهار گروه خونی می باشند. جهت آگاهی از تمامی موارد و همچنین آگاهی از روش های مبارزه با پیری و ورزش های مناسب بر اساس گروه خونیتان با ما تماس حاصل بفرمائید.

 گوشت های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون O

بسیار سودمند

 گوشت ‌گاو ، گوشت ‌بوفالو ، گوشت بره

سودمند

 دل (گوساله) ، جگر (گوساله) ، گوشت گوسفند ، قلوه ، گوشت گوساله ، گوشت گوزن ، گوشت آهو

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 مرغ ، مرغ شاخدار ، اردک ، بز ، غاز ، باقرقره ، اسب ، شتر مرغ ، کبک ، قرقاول ، خرگوش ، کبوتر ، سنجاب ، جوجه ، بوقلمون

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 ندارد

مضر

 انواع ‌‌گوشت‌های فرآوری شده مانند کالباس و سوسیس ، بلدرچین ، لاک پشت ، گوشت خوک

ماهی های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون O

بسیار سودمند

 ماهی روغنی آب های سرد ، هالیبوت ، سرخو 

سودمند

 ماهی خاردار ، اردک ماهی ، حلوا ماهی ، استراوژن ، شمشیرماهی ، ماهی سوف ، صبور ماهی

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 خاویار ، کپور ، شیر ماهی ، ماهی سالمون ، ماهی ساردین ، ماهی آبی ، ماهی خاویار ، خرچنگ ، ماهی روغنی ، ماهی اسقومری ، ماهی ماهی ، شاه ماهی ، طوطی ماهی ، سالمون ، ساردین ، کوسه ، میگو ، حلزون هلیکس پوماتیا ، خورشید ماهی ، قزل آلا ، ماهی تن ، شوریده ، کیلکا ، کفال ، لابستر

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 مار ماهی ، سفره ماهی ، ماهی سفید

مضر

 کیلکا دودی ، سالمون دودی ، ماهی مرکب ، گربه ماهی ، صدف حلزونی ، قورباغه ، اختاپوس ، ماهی مرکب

لبنیات سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون O

بسیار سودمند

 ندارد

سودمند

 روغن تهیه شده از کره

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 تخم مرغ ، تخم اردک

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 کره ، پنیر فتا ، پنیر بز ، پنیر پیتزا

مضر

 پنیر خامه‌ای ، سر شیر ، پنیر چدار ، تخم غاز ، تخم بلدرچین ، پنیر گودا ، بستنی ، شیر بز و گاو ، خامه ترش ، ماست به جز ماست تهیه شده از شیر بز ، پنیر آمریکایی ، پنیر آبی ، دوغ ، ، کشک ، کازیین ، کفیر ، پنیر پارمیزان ، پنیر ریکوتا

روغن های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون O

بسیار سودمند

 روغن زیتون ، روغن  بزرک

سودمند

 ندارد

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 روغن بادام ، روغن کنجد ، روغن گردو ، روغن ماهی

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 روغن کانولا

مضر

 روغن آووکادو ، روغن نارگیل ، روغن پنبه دانه ، روغن گل پامچال ، روغن بادام زمینی ، روغن گلرنگ ، روغن آفتابگردان ، روغن کرچک ، روغن سویا ، روغن ذرت ، روغن جوانه گندم

آجیل‌ ها و دانه‌ های روغنی سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون O

بسیار سودمند

 گردو ، دانه بزرک

سودمند

 تخمه کدو حلوایی

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 بادام ، کره بادام و فرآوردههای آن ، فندق ، ماکادامیا ، گردو آمریکایی

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 دانه گلرنگ ، کره کنجد ، کنجد

مضر

 بادام هندی ، بادام زمینی ، کره بادام زمینی ، تخم خشخاش ، کره آفتابگردان ، تخمه‌ آفتابگردان ، شاه بلوط ، پسته

لوبیا و حبوبات سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون O

بسیار سودمند

 باقالا زرد ، باقالا سبز

سودمند

 لوبیا سبز ، لوبیا چشم بلبلی

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 لوبیا سیاه ، نخود ، ماش ، نخود فرنگی ، لوبیا سویا و کلیه فرآورده های آن ، لوبیا سفید ، لوبیا لیما

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 شیر سویا

مضر

 لوبیا قرمز ، انواع عدس ، لوبیا چیتی ، تمبر هندی

غلات و نشاسته های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون O

بسیار سودمند

 ندارد

سودمند

 نان های بدون گلوتن

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 ندارد

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 گندم سیاه ، ارزن ، برنج ، آرد برنج ، آرد چاودار ، آرد سویا ، جو دو سر

مضر

 گندم ، گندم سمولینا ، آرد گندم کامل ، آرد گندم سمولینا ، سبوس گندم ، جوانه گندم ، آرد سفید گندم ، جو ، آرد ذرت ، ذرت بو داده

سبزیجات سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون O

بسیار سودمند

 بروکلی ، پیاز ، اسفناج ، برگ چغندر ، سیب زمینی شیرین

سودمند

 آرتیشو ، چغندر ، قاصدک ، تربچه ، بامیه ، زردک ، کدو حلوایی ، کلم قمری ، شلغم، کاهو 

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 هویج ، کرفس ، رازیانه ، پیازچه ، برگ تربچه ، موسیر ، کدو سبز  ، مار چوبه ، ساقه بامبو ، فلفل قرمز ، بادمجان ، کاسنی ، رازیانه ، سرخس ، سیر ، انواع فلفل ، پیازچه ، گوجه فرنگی ، شاه بلوط ، کاهو

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 زیتون سبز ، کلم پیچ

مضر

 آلوورا ، سیب زمینی ، گل کلم ، تره ، قارچ‌ گرد ‌سفید ، برگ خردل ، زیتون سیاه ، ریواس ، انواع ترشی ، ذرت ، خیار

 میوه‌ ها و آب میوه ها سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون O

بسیار سودمند

 زغال اخته ، گیلاس ، آناناس ، آلو برقانی ، آلو سیاه

سودمند

 انجیر(تازه/خشک شده) ، گواوا ، انبه ، آناناس ، موز 

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 گریپ فروت ، لیمو ترش ، توت سفید ، شلیل ، پاپایا ، هلو ، گلابی ، خربزه ، خرمالو ، تمشک ، هندوانه ، انار

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 سیب ، زردآلو ، خرما ، انواع انگور ، به ، کشمش ، میوه ستاره ای ، توت فرنگی

مضر

 گلابی آسیایی ، آووکادو ، شاه توت ، دستنبو ، نارگیل ، طالبی ، کیوی ، پرتقال ، نارنگی ، موز سبز

ادویه‌جات سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون O

بسیار سودمند

 سیر ، جعفری ، زردچوبه

سودمند

 خرنوب ، شنبلیله ، زنجبیل ، تربچه

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 آگار ، فلفل شیرین ، ریحان ، برگ بو ، هل ، فلفل قرمز تند ، پیازچه ، گشنیز ، دارچین ، میخک ، شوید ، ژلاتین ، مایونز ، نعناع ، زعفران ، نمک دریایی ، مرزه ، وانیل ، سرکه سیب ، ترخون ، شیره بادام ، برگاموت ، هل ، پیازچه ، زیره ، لسیتین ، ریشه شیرین بیان ، مرزنجوش ، خردل خشک ، پونه کوهی ، فلفل قرمز شیرین ، رزماری ، مریم گلی ، استویا ، تمبر هندی ، آویشن ، وانیل ، سرکه سیب ، مخمر  ،  پیاز کوهی

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 پکتین سیب ، مالت جو ، شکلات ، عسل ، کچاپ ، ملاس نیشکر ، شیره نیشکر ، سس سویا ، شکر سفید ، شکرقهوه ای

مضر

 آرد ذرت ، شیره ذرت ، دکستروز ، فروکتوز ، انواع صمغ ، سرو کوهی ، آسپارتام ، نشاسته ذرت ، شیره ذرت ، گل جوز ، جوز ، فلفل سیاه ، انواع سرکه بجز سرکه سیب

 چای‌ های گیاهی سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون O
بسیار سودمند  قاصدک ، جینسینگ
سودمند  شنبلیبله ، زنجبیل ، زیرفون ، توت سفید ، نعناع فلفلی ، سنبل الطیب ، نارون
بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر  بابونه ، زالزالک (خنچه) ، به لیمو ، شیرین بیان ، تمشک ، گل شاه پسند ، بلوط سفید ، بومادران
بی اثر : مضر برای استفاده مکرر  ندارد
مضر

 آلوورا ، جنتیانا ، شبدر ، ریواس ، برگ‌ توت ‌فرنگی ، بابا آدم

سایر نوشیدنی های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون O

بسیار سودمند

 چای سبز

سودمند

 سودا

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 ندارد

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 ندارد

مضر

 قهوه ، انواع کولا ، چای سیاه

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *