تغذیه مناسب گروه خون AB

مطلب را به اشتراک بگذارید

جداول زیر از کتاب “مبارزه با آرتروز با علم گروه خونی” نوشته دکتر آدامو تهیه شده اند که شامل تنها چندین مورد از مواد غذایی متناسب با هر چهار گروه خونی می باشند. جهت آگاهی از تمامی موارد و همچنین آگاهی از مکمل‌ های ویژه تسکین ‌دهنده دردهای آرتروزی، مکمل‌ های ویژه ترمیم مفاصل، مکمل‌ های ویژه پس از عمل جراحی و ورزش های مناسب بر اساس گروه خونیتان با ما تماس گرفته و کتاب های دکتر آدامو را تهیه کنید.

گوشت های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون AB

بسیار سودمند

سودمند

  گوشت بره ، گوشت گوسفند ، بوقلمون

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

 بز ، شتر مرغ ، کبوتر

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 جگر گوساله

مضر

گوشت های فراوری شده همچون کالباس و سوسیس ، گوشت گاو ، گوشت بوفالو ، گوشت مرغ ، مرغ شاخدار ، اردک ، غاز ، دل ، کبک ، بلدرچین ، جوجه ، باقرقره ، قلوه ، گوساله ، گوشت آهو و گوزن

ماهی های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون AB

بسیار سودمند

 ماهی کاد ، ماهی سالمون ، ماهی ساردین ، ماهی استراوژن ، شیر ماهی

سودمند

  اردک ماهی ، ماهی تن ، هامور ، سرخو ، صبور ماهی

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

، گربه ماهی ، شاه ماهی ، طوطی ماهی ، کوسه ، خورشید ماهی ، شمشیر ماهی ، ماهی آبی ، کپور ، شوریده ، کفال ، سوف 

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 ماهی سفید ، ماهی مرکب ، خاویار

مضر

ماهی خاردار ، میگو ، لابستر ، حلوا ماهی ، قزا آلا ، کفشک ماهی ، کیلکا

 لبنیات سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون AB

بسیار سودمند

روغن تهیه شده از کره ، کفیر ، ماست

سودمند

  تخم مرغ ، پنیر فتا ، پنیر بز ، شیر بز ، پنیر پیتزا ، ریکوتا ، خامه ترش

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

پنیر گودا ، کشک ، کازیین ، پنیر خامه ای  

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 پنیر چدار ، شیر گاو ، پنیر سوئیسی

مضر

پنیر آبی ، کره ، سرشیر ، تخم اردک ، بستنی ، پنیر پارمیزان

روغن های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون AB

بسیار سودمند

 روغن زیتون ، روغن بزرک

سودمند

  روغن گردو

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

روغن بادام ، روغن کانولا ، روغن کرچک ، روغن ماهی ، روغن گل پامچال ،  روغن سویا ، روغن بادام زمینی 

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 روغن جوانه گندم

مضر

روغن آوواکادو ، روغن نارگیل ، روغن ذرت ، روغن گلرنگ ، روغن کنجد ، روغن آفتابگردان

آجیل‌ ها و دانه‌ های روغنی سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون AB

بسیار سودمند

 دانه بزرک  ، گردو

سودمند

  شاه بلوط ، بادام زمینی ، کره بادام زمینی

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

بادام ، کره بادام

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 بادام هندی ، کره بادام هندی ، ماکادامیا ، پسته ، دانه گلرنگ ، گردو آمریکایی

مضر

تخم خشخاش ، تخم کدو تنبل ، کره کنجد ، دانه کنجد ، کره تخمه آفتابگردان ، تخمه آفتابگردان ، فندق

لوبیا و حبوبات سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون AB

بسیار سودمند

 لوبیا سویا ، پنیر سویا ، شیر سویا

سودمند

  عدس سبز ، لوبیا چیتی

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

لوبیا سبز ، عدس قرمز ، تمبر هندی ، لوبیا سفید

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 ندارد

مضر

لوبیا سیاه ، لوبا چشم بلبلی ، باقالا ، نخود ، لوبیا قرمز

غلات و نشاسته های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون AB

بسیار سودمند

 نان های بدون گلوتن

سودمند

  ارزن ، سبوس جو دو سر ، آرد جو دو سر ، جو دو سر ، برنج ، سبوس برنج ، چاودار ، آرد چاودار و فراورده های آن ، آرد سویا و فراورده های آن

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

جو

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 گندم سمولینا ، گندم کامل ، سبوس گندم

مضر

گندم سیاه ، ذرت ، پاپکرن

سبزیجات سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون AB

بسیار سودمند

 بروکلی ، گل کلم ، قارچ سفید گرد ، پیاز ، زردک ، قارچ میتاکی

سودمند

  جوانه یونجه ، چغندر ، برگ چغندر ، آب هویج ، کرفس ، خیار ، قاصدک ، بادمجان ، سیر ، برگ خردل ، سیب زمینی شیرین

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

  گوجه فرنگی ، شلغم ،مارچوبه ، ساقه بامبو ، آب خیار ، کاسنی ، رازیانه ، سرخس ، تربچه ، پیازچه، شاه بلوط ، کدو مسما ،بامیه، تره ، کاهو ، اسفناج ، 

بی اثر : مجاز به مقدار کم

هویج ، زیتون سبز ، سیب زمینی ، کدو حلوایی

مضر

آلوورا ، آرتیشو، ذرت ، زیتون سیاه ، انواع فلفل ، انواع ترشی ، ریواس ، قارچ شیتاکی ، برگ تربچه

میوه‌ ها و آب میوه ها سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون AB

بسیار سودمند

 زغال اخته ، گیلاس ، آناناس ، آلو ، هندوانه

سودمند

  انجیر ( تازه/خشک شده ) ، انواع انگور ، گریپ فروت ، کیوی ، لیمو ترش

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

،سیب ، شاه توت ، آب گریپ فروت ، شلیل ، پاپایا ، هلو ، گلابی ، خربزه مشهدی ، آب آناناس ، موز سبز ، تمشک ، توت فرنگی 

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 زرد آلو ، گلابی آسیایی ، خرما ، گرمک ، دستنبو ، آلو بخارا ، کشمش ، نارنگی ، طالبی

مضر

آوواکادو ، موز ، نارگیل ، گواوا ، انبه ، پرتقال ، خرمالو ، انار ، به ، میوه ستاره ای

ادویه‌جات سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون AB

بسیار سودمند

 گشنیز ، سیر ، زنجبیل ، زردچوبه

سودمند

  ملاس نیشکر ، جعفری  ، پونه

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

،ریحان ، برگ بو ، ترنج ، زیره ، هل ، خرنوب ، پیاز کوهی ، پودر فلفل ، دارچین ، میخک ، شوید ، ژلاتین ، ریشه شیرین بیان ، مرزنجوش ، گل جوز ، انواع نعناع ، خردل خشک ، جوز ، فلفل قرمز شیرین ، رزماری ، زعفران ، مخمر ، مریم گلی ، مرزه ، نمک دریایی ، استویا ، ترخون ، آویشن ، وانیل

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 آگار ، پکتین سیب ، شکلات ، عسل ، شیره نیشکر ، مایونز ، سس سویا ، شکر ( قهوه ای / سفید )

مضر

فلفل شیرین ، شیره بادام ، آسپارتام ، مالت جو ، کاراگینان ، نشاسته ذرت ، شیره ذرت ، دکستروز ، ژلاتین ( به جز با منبع گیاهی ) ، گوآرانا ، انواع صمغ ، کچاپ ، مالتود کسترین ، فلفل ( سیاه / سفید ) ، انواع ترشی ، شور و سرکه

چای‌ های گیاهی سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون AB

بسیار سودمند

 زنجبیل ، ریشه بابا آدم

سودمند

  یونجه ، بابا آدم ، بابونه ، قاصدک ، جینسینگ ، زالزالک ، جعفری ، برگ توت فرنگی

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

توت سفید ، نعناع فلفلی ، برگ تمشک ، نارون ، نعناع ، آویشن ، گل شاه پسند ، بلوط سفید ، بومادران ، مریم گلی ، سنبل الطیب 

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 ندارد

مضر

آلوورا ، زیرفون ، شبدر ، ریواس ، شنبلیله

سایر نوشیدنی های سودمند، مجاز و مضر برای دارندگان گروه خون AB

بسیار سودمند

 چای سبز

سودمند

ندارد

بی اثر : مجاز به مقدار بیشتر

ندارد

بی اثر : مجاز به مقدار کم

 ندارد

مضر

قهوه معمولی و بدون کافئین ، انواع کولا ، چای سیاه ( معمولی و بدون کافئین )

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *