ترشی انبه

ترشی-انبه-2

مطلب را به اشتراک بگذارید

در مورد ترشی انبه در این مطلب توضیح می دهیم.

با ما همراه باشید.

ترشی انبه ۵۰۰ گرمی OAB 

ترشی انبه OAB حاوی انبه، فلفل، سیاه دانه، ادویه مخصوص و شکر است.

این ترشی، از سرکه طبیعی سیب و بدون هیچ گونه نمکی تهیه می شود.

 

انبه (Mango) میوه‌ای است که بیشتر در مناطق گرمسیری رشد می‌کند و طبع این میوه گرم است. ترشی این میوه به دفع سنگ کلیه و ‏مثانه کمک می کند و اشتهاآور است. ضمناً این میوه فاقد کلسترول و چربی اشباع می‌‌باشد و سدیم کمی دارد.

ترشی-انبه-OAB-4

انبه بسیار خوشمزه است و می توانید آن را به عنوان میوه یا بصورت ترشی در کنار غذاها نوش جان کنید.

خواص انبه:

یک فنجان انبه حاوی تقریبأ ۱۶۵ کالری و ۷۰ درصد ویتامین C روزانه است که این ویتامین، برای تقویت سیستم ایمنی بدن و جذب آهن مفید است.

انبه یکی از غنی ترین منابع بتاکاروتن است. بتاکاروتن، آنتی اکسیدان بسیار قوی است که ضد رادیکال های آزاد عمل می کند. یک انبه بیش از نیاز روزانه شما بتاکاروتن دارد. خانواده ویتامین B تقویت کننده سیستم عصبی است و به بدن کمک می کند تا با استرس مقابله کند.

سرشار از ویتامین  A ، اسید فولیک و فیبر است که برای پیشگیری از سرطان روده بزرگ، بیماری قلبی و کنترل وزن بسیار مفید اند.

ترشی انبه

مواد اولیه ‏‎ :‎

 

– انبه درشت دو عدد ‎

– تمر هندی یک بسته 

– سرکه یک پیمانه

– فلفل قرمز و دارچین یک قاشق چای خوری

– سیاه دانه دو قاشق مربا خوری

– تخم گشنیز آسیاب دو قاشق غذا خوری 

– نمک به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی انبه:

– ابتدا انبه‌ ها را شست و شو و هسته آنها را جدا می کنیم. تمر هندی را در سرکه حل می کنیم و از صافی رد می کنیم.

– سپس انبه و مخلوط ‏سرکه و تمرهندی را درون مخلوط‌ کن می‌ ریزیم.

– خوب که مخلوط شد، فلفل، نمک دریا، سیاه‌ دانه، دارچین و تخم گشنیز را به آن ‏اضافه می کنیم و درون شیشه می‌ریزیم.

– در شیشه را محکم می بندیم و درون یخچال می‌گذاریم تا ترشی آماده شود.

– این ترشی را ‏بلافاصله بعد از آماده کردن هم می‌شود استفاده کرد.

– ولی بهتر است تا یک هفته در یخچال بماند و بعد از آن مصرف شود‎.‎

همچنین ، ترشی انبه OAB را می توانید از مغازه ها یا بصورت آنلاین خریداری کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *