ترشی عناب

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی عناب

مواد لازم ‏‎  :

عناب……………………………….  ۳۰۰ گرم‎

آب………………………………….  به مقدار لازم‎

آب لیموی تازه ……………………. یک دوم پیمانه‎

رب گوجه فرنگی…………………. ۳ قاشق غذاخوری‎

سرکه سفید یا قرمز……………….. نیم لیتر‎

شکر قهوه ای………………………۳ قاشق غذاخوری‎

نعناع خشک……………………….. ۲ قاشق غذاخوری‎

نمک دریا…………………………………یک قاشق چای خوری‎

فلفل سیاه پودرشده…………………..یک قاشق چای خوری

روش تهیه :‏

‏۱- عناب را داخل ظرف بریزید و آب لیمو را به همراه مقداری آب روی آن بریزید و با یک قاشق عناب را طوری هم بزنید ‏که کاملا زیر و رو شود‎.
‏۲‏‎- یک وزنه سنگین روی عناب ها بگذارید تا همه آنها کاملا داخل آب فرو برود و خیس بخورد. به مدت ۳ تا ۴ ساعت ‏اجازه بدهید عناب ها در این حالت باقی بماند‎.
‏۳‏‎- سپس عناب را داخل آبکش ریخته و زیر شیر آب سرد کاملا بشویید‎.
‏۴‏‎-‎‏ در این مرحله سرکه را داخل قابلمه بریزید و شکر قهوه ای را هم به آن اضافه کنید. رب گوجه فرنگی هم در همین مرحله اضافه ‏می شود‎.
‏۵-‎‏ گاز را روشن کنید و وقتی که این ترکیب کاملا به جوش آمد اجازه دهید به مدت ۱۰ ثانیه چند قل بزند تا بوی خامی رب ‏گرفته شود‎.
‏۶‏‎-‎‏ در این مرحله عناب ها را اضافه کنید و اجازه بدهید همراه بقیه ترکیب ۲ تا ۳ دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش ‏کنید‎.
‏۷‏‎-‎‏ بعد از اینکه ترشی شما نیمه سرد و به قول معروف ولرم شد، نعناع، نمک دریا و فلفل را اضافه کنید‎.‎
نکته :‏
به غلظت این ترشی توجه کنید. این ترشی زمانی تکمیل خواهد شد که نه خیلی آبکی باشد و نه خیلی غلیظ. این ترشی همیشه ‏باید داخل یخچال نگهداری شود‎.‎
البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *