تبوله کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

تبوله کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا پخته شده ………………………… ۳ فنجان

جعفری خرد شده ……………………. یک و نیم فنجان

نعناع خرد شده …………………………. ۱ فنجان

پیازچه خرد شده …………………… یک چهارم فنجان

گوجه فرنگی ……………………………. ۱ فنجان

لیمو خرد شده ………………………… ۱ قاشق غذاخوری

آبلیمو …………………………………….. ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون …………………………. ۲ قاشق غذاخوری

نمک دریا و فلفل ………………………….. به مقدار لازم

پنیر فتا (اختیاری) ………………. به مقدار لازم

طرز تهیه :

کینوا پخته شده، جعفری، نعناع، پیازچه، گوجه فرنگی و لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید. در ظرفی دیگر نمک دریا، فلفل و آبلیمو را مخلوط کنید و به مخلوط کینوا اضافه کنید. در آخر اگر به پنیر علاقمند هستید می توانید پنیر را به ترکیبات اضافه کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *