تبوله کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

تبوله کینوا :
 
مواد لازم : (تعداد ۵ نفر) 
۱ – ۳/۴ فنجان آب
۱ فنجان کینوا
۱/۲ فنجان گوجه فرنگی قاچ شده
۱/۲ فنجان نعناع خرد شده تازه
۱/۴ فنجان کشمش
۱/۴ فنجان خیار خرد شده
۱/۴ فنجان آب لیمو تازه
۲ قاشق غذا خوری پیازچه خرد شده
۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۲ قاشق غذا خوری پیاز ریز خرد شده
۱/۲ قاشق چای خوری نمک دریا
۱/۴ قاشق غذا خوری فلفل سیاه
دستورالعمل :
آب و کینوا را در ماهی تابه بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس از روی شعله بردارید و با چنگال کمی هم بزنید. مواد دیگر را در ظرفی با هم مخلوط کنید و بعد کینوا را به مخلوط اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و به مدت ۱ ساعت بگذارید استراحت کند. می توانید به درجه اتاق و یا سرد سرو نمایید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *