تاک پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

تاک پلو

مواد لازم :

برنج ………………….. ۴۰۰ گرم (۱۴۴۰ کالری)
سبزی پلو خرد شده …… ۲۵۰ گرم (۹۰ کالری)
برگ مو تازه …………. ۲۵۰ گرم (۲۳۲ کالری)
روغن ………………… ۴۰ گرم (۳۶۰ کالری)
نمک دریا به مقدار کافی

طرز تهیه :

برگ مو تازه را مانند سبزی پلو خرد کرده و با سبزی پلو مخلوط کنید. در یک قابلمه، ۷۰۰ سی سی آب (معادل ۳٫۵ لیوان) به همراه نمک دریا بریزید. آب که جوش آمد، برنج و سبزی مخلوط شده را اضافه کنید. زمانی که آب برنج در حال جمع شدن بود، روغن زیتون را اضافه فرمایید. آب برنج وقتی کاملاً جمع شد آنرا دم کنید. پس از یک ساعت، این تاک پلو خوشمزه آماده مصرف می باشد.این تاک پلو خوشمزه برای هر چهار گروه خونی مناسب می باشد.
کالری این غذا ………………. ۲۱۲۲ 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *