تاریخچه زنجبیل

مطلب را به اشتراک بگذارید

تاریخچه زنجبیل

تاریخ مصرف زنجبیل چیزی به حدود ۵۰۰۰ سال پیش بازمیگردد، زمانی که هندی ها و چینی ها از آن به عنوان گیاهی مقوی یاد می کردند.
این گیاه معمولا در جنوب شرق آسیا کشت می شده است. تا اینکه پس از قرن ها آن را از هند وارد روم باستان کردند. رومی ها از آن استفاده های بسیار کردند، حتی پزشکان رومی نیز از آن به عنوان دارو یاد می کردند.
اما زمانی که حکومت امپراطوری روم به پایان رسید مصرف آن نیز کاهش یافت. پس از آن عرب ها از آن بسیار استفاده کردند حتی آن را به کشورهای دیگر وارد کردند و این گونه شد که زنجبیل گیاهی گران قیمت نام گرفت.
در آن زمان ها از آن برای طعم دادن به غذاها و همچنین شیرینی ها استفاده می کردند.
زنجبیل یک گیاه گرم است که از خانواده زردچوبه می باشد. آسیایی ها در طول قرن ها از آن در غذاهایشان استفاده می کرده اند.
همچنین در منطقه کارائیب نیز بسیار محبوب شد به دلیل اینکه در آن مکان شرایط برای کشت این گیاه بسیار فراهم بود. زنجبیل یکی از قدیمی ترین گیاهان دارویی است.
در این سالهای اخیر است که زنجبیل را به عنوان ادویه استفاده می کنند در غیر این صورت در طول این مدت ها بیشتر از آن به عنوان گیاه دارویی یاد کرده اند. همچنین در برخی جاها از زنجبیل در آشپزی نیز استفاده کرده اند.

زنجبیل قدیمی ترین ادویه است اما از قرن ۱۳ یا ۱۴ است که به این شکل امروزی از آن استفاده می کنند، امروزه زنجبیل به آسان ترین شکل قابل تهیه است اما در گذشته یافتن این گیاه دارویی به سختی بود و این گیاه گیاه گران قیمتی به حساب می آمد.

زنجبیل ارگانیک ۲۰۰ گرمی 

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد. زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *