بیسکوئیت جو دو سر پرک و سبوس جو دو سر
مواد لازم:
جو دوسر صبحانه………………… ۲ و نیم فنجان
سبوس جو دوسر …………….. ۲ فنجان
پودر وانیل ……………….. نصف قاشق مرباخوری
نمک دریا ……………. نصف قاشق مرباخوری
بکینگ پودر ………………. ۳ قاشق مربا خوری
شکر قهوه ای …………… ۴ تا یک سوم فنجان (فشرده)
روغن زیتون ………………….. ۱ و نیم فنجان
تخم مرغ تقریباً درشت ……………….. ۳ عدد
آب…………………. ۲ قاشق غذا خوری
آرد برنج …………………….. ۱ و یک سوم فنجان
گردو خرد شده شده یا (میوه خشک شده) ………….. ۲ فنجان
طرز تهیه:
ابتدا جو دوسر صبحانه و سبوس جو دوسر را با قاشق هم می زنیم تا مخلوط شود سپس وانیل، نمک دریا، بکینگ پودر و شکر قهوه ای را نیز افزوده و به خوبی کل مواد را مخلوط می کنیم تا یکنواخت شود. توجه داشته باشید که جهت تهیه این بیسکوئیت به هیچ وجه از هم زن استفاده نکرده و به آرامی با قاشق می بایست مواد را هم بزنیم. سپس روغن زیتون و تخم مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم و سپس آب را به آن اضافه می کنیم و مجدداً کمی مخلوط می کنیم سپس آرد برنج را کم کم افزوده و به خوبی مخلوط می نماییم و بعد گردو خرد شده (یا هر گونه میوه خشک یا خشکبار به دلخواه) را به خمیر می افزاییم. به دلخواه می توانید شکلات خرد شده یا اسمارتیز به جای میوه و خشکبار به خمیر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. به آرامی خمیر را به اندازه توپ پینگ پنگ گلوله گلوله کرده و در سینی که از قبل کمی چرب شده قرار می دهیم، سپس با ته قاشق گلوله های خمیر را کمی فشار دهید و در فری که از قبل در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده، می گذاریم و به مدت ۱۵ الی ۱۷ دقیقه می پزیم.
از میزان مواد بالا، حدوداً ۳۵ عدد بیسکوئیت به دست می آید.