بولگوگی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
‎ 
گوشت راسته گوساله ………. نیم کیلو‎ 
سویا سس …………………‏‎۳ ‎قاشق غذاخوری‎ 
آب …………………………..‏‎۳ ‎‏ قاشق غذاخوری‎ 
شکر………………….. ۲ قاشق مربا خوری (برای ترد شدن گوشت می توانید فاکتور بگیرید)‏‎ 
روغن زیتون …………….. ۱ قاشق غذاخوری‎ 
کنجد …………………… ‏‎۱ ‎‏ قاشق غذاخوری (در صورت تمایل)‏‎ 
پیازچه …………………..‏‎ ۲ ‎عدد‎ 
پیاز ……………………… ۲ عدد(۱ عدد خلالی خرد شده ۱عدد رنده شده)‏‎ 
سیر ……………………. ۳ عدد‎ 
فلفل سیاه ……………. ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه ‏‎: 
گوشت را باریک باریک اسلایس می کنیم، بعد سس سویا و آب و شکر و روغن کنجد و کنجد و پیاز رنده شده و فلفل سیاه ‏را با هم میکس می کنیم تا مواد آماده شود، بعد گوشتها را در این مایع برای مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال می گذاریم. میتوانید ‏این مواد را کباب کنید یا بدین صورت عمل کنید که همه مواد را داخل تابه ریخته و بعد از تفت دادن و نیم پز شدن (۶-۷ دقیقه) ‏پیازچه های خرد شده و سیر و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و بعد از نرم شدن پیاز و پازچه و پختن گوشت (قبل از ‏اینکه گوشت خشک شود) آنرا سرو نمیایید‎. 
بهتر است با حرارت بالا گوشت را بپزید‎. 

نکته :
 

میتوانید همه مواد را کباب کرده و با پیازچه و کنجد تزیین کنید، یا داغ داغ لای کاهو بپیچید و نوش جان کنید! این ‏بولگوگی را میتوانید با برنج و کاهو و یک سس غلیظ و تند که میکس رب‎، ‎فلفل و رب لوبیاست میل کنید! در یک برگ کاهو ‏گوشت و برنج وسس را بریزید و در کاهو بپیچید و میل کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوساله برای دارندگان گروه خونی O سودمند، برای گروه خونی B بلامانع، و برای گروه خونی A و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *