بورقی ترکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم برای ۴ نفر ‏‎:‎
‎ ‎پنیر فتا ……………………………………‏‎ ۲۰۰ ‎گرم
‎ ‎تخم‌مرغ درشت …………………………..‏‎ ‎یک عدد
‎ ‎جعفری ساطوری شده …………………..‏‎ ‎یک قاشق غذاخوری
‎ ‎نعناع ساطوری‌شده ………………………‏‎ ‎یک قاشق غذاخوری
‎ ‎شوید ساطوری‌شده …………………….. یک قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا یا فیلو …………………………. ‏‎۸‎تا۱۲ ورقه
روغن زیتون ………………………………… به میزان لازم
طرز تهیه :‏
‎‎در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید. ‎
‎‎یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده ‏و خمیر را ‏لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود. ‎
‎‎روغن زیتون را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ها را ۲ یا ۳ تایی در روغن ۵ تا ۶  دقیقه سرخ کنید تا ‏خمیر ‏برشته و ترد شود. ‎

‎‎با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج کرده و بعد به‌ سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن ‏درکنار این غذا ‏بسیار لذت‌بخش است‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف تخم مرغ برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *