بهترین غذاها برای مبارزه با سرطان در دارندگان گروه خون B

بهترین غذاها برای مبارزه با سرطان در دارندگان گروه خون B

مطلب را به اشتراک بگذارید

افراد دارنده گروه خون B معمولاً در ریسک کمتری در ابتلا به بیمار ی ها قرار داشته و از لحاظ جسمی و فکری سالم تر از سایر گروه های خونی هستند، مخصوصاً اگر از رژیم غذایی ویژه گروه خون خود پیروی کنند و طبیعتاً سیستم ایمنی متعادل و قویی دارند. قابلیت فیزیولوژی ویژه شما که تغییرات و سازگاری سریع به محیط اطرافتان است، به شما در مبارزه با کارسینوژن ها، ویروس ها، باکتری ها، و سموم کمک  میکند. 

به جز بعضی از سرطان ها معمولاً افراد دارنده گروه خون B نسبت به دارندگان سایر گروه های خو نی A و AB، کمتر سرطان ها را تجربه می کنند و معمولاً نتایج موفقیت آمیز بیشتری دارند.  کلید سلامت شما پیروی از رژیم غذایی گروه خون B و توصیه های داده شده در کتاب مبارزه با سرطان با علم گروه خونی است.

نقطه ضعف دارندگان گروه خون B ترشح بیش از اندازه هورمون استرس کورتیزول میباشد. این بدان معناست که کورتیزول همیشه در بدن شما وجود دارد، حتی اگر شما دچار استرس نیستید. در تحقیقات بسیاری نشان داده شده است که استرس بلند مدت می تواند باعث بروز سرطان شود و این مسئله مخصوصاً در مورد داشتن کورتیزول بالا صدق میکند، میزان استرس بالا باعث میشود تا سلولهای کشنده، کُند عمل کرده و این امر بر روی سیستم ایمنی اثر منفی بگذارد.

پیروی از رژیم غذایی و روش زندگی مناسب گروه خون می تواند مانع از بروز سرطان در دارندگان گروه خون B شود. مواد غذایی زیر بهترین غذاها برای مبارزه با سرطان در دارندگان گروه خون B هستند که از کتاب مبارزه با سرطان با علم گروه خونی انتخاب شده اند. 

جدول مواد غذایی برای مبارزه با سرطان در دارندگان گروه خون B

غذا

عملکرد

ماست

لبنیات تخمیر شده در سلامت روده ها مفید است.

کفیر

لبنیات تخمیر شده در سلامت رود هها مفید است.

کره تصفیه شده

حاوی زنجیره های کوتاه اسیدهای چرب است که رودهها را تقویت میکند و ضد سرطان است.

ماهی روغنی آب های سرد

منبع غنی اسید چرب امگا ۳

روغن بزرک

از پیشرفت سلولهای سرطان سینه جلوگیری میکند.

گردو

سم زدا

قارچ گرد سفید معمولی

از گسترش یافتن سرطان جلوگیری میکند.

پیاز

از تولید پلی آمین ها جلوگیری میکند.

کلم پیچ

کارکرد آنزیم آروماتاز را متوقف میکند.

Brussels sprout

کارکرد آنزیم آروماتاز را متوقف میکند.

گل کلم

کارکرد آنزیم آروماتاز را متوقف میکند.

بروکلی

از بدن در مقابل پلیآمینها حفاظت میکند.

سیر

ازتولید پلی آمین ها جلوگیری میکند.

گریپ فروت توسرخ

منبع غنی آنتی اکسیدان لیکوپن

هندوانه

منبع غنی آنتی اکسیدان لیکوپن

آب انگور

متوقف کننده آروماتاز است

گواوا

منبع آنتی اکسیدان لیکوپن

زغال اخته

سم زدا

گیلاس

سم زدا

شوید

از تولید پلی آمین ها جلوگیری میکند.

ترخون

از تولید پلی آمین ها جلوگیری میکند.

زردچوبه

از تولید پلی آمین ها جلوگیری میکند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *